Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017


Θέσεις εργασίας στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών


Το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών (ΕΑΑ), Ν.Π.Δ.Δ., εποπτευόμενο από την Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, προτίθεται να καλύψει τις αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες των οργανικών του μονάδων με την μετάταξη μονίμων υπαλλήλων ή υπαλλήλων με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου από Υπουργεία, Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, Ανεξάρτητες Αρχές, καθώς και υπαλλήλων Κρατικών Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου και ΔΕΚΟ, μη εισηγμένων στο Χρηματιστήριο, στις οποίες το Δημόσιο κατέχει την πλειοψηφία του μετοχικού τους κεφαλαίου. Οι θέσεις που θα πληρωθούν με μετάταξη στο ΕΑΑ είναι οι ακόλουθες:
2 ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
2 ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
1 ΠΕ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΩΝ
4 ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ
2 ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
3 ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
3 ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ
3 ΔΕ ΤΕΧΝΙΚΩΝ
4 ΥΕ ΦΥΛΑΚΩΝ
1 ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ
2 ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ

Η κατάθεση των αιτήσεων με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα γίνονται δεκτές μέχρι 30/7/2017, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Στην περίπτωση της ταχυδρομικής αποστολής της αίτησης με συστημένη επιστολή, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται από την ημερομηνία της σφραγίδας του ταχυδρομείου επί του φακέλου, στη διεύθυνση: Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών Διεύθυνση Διοικητικού/Τμήμα Προσωπικού Λόφος Νυμφών Θησείο Τ.Κ. 11810 Αθήνα.

Πηγή: altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)