Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

ΣΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ



Ο Εδεσσαικός ανακοίνωσε  ανακοινώσει την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Παναγιώτη Αβραμίδη.
Ο ποδοσφαιριστής με καταγωγή από την 'Ορμα έχει γεννηθεί στις 19 Φεβρουαρίου του 1997 και έχει ύψος 1,84m.Έχει αγωνιστεί στις Κ20 του Ατρόμητου και του Ηρακλή.Το καλοκαίρι του 2015 πραγματοποιεί το μεγάλο άλμα της καριέρας του καθώς υπογράφει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στην μεγάλη ομάδα του Γηραιού όπου και συμμετέχει σχεδόν σε όλες τις αποστολές.Παραμένει για ένα χρόνο έχοντας αποκτήσει πολύτιμες εμπειρίες.Την περιόδο 2016-2017 βρίσκεται στον Αλμωπό για δύο μήνες ενώ από τον Οκτώβριο και μετά αγωνίζεται ως βασικό στέλεχος έχοντας 14 συμμετοχές στην ομάδα του Διαγόρα Σεβαστής  Πιερίας για το πρωτάθλημα της Football League 2.

ΣΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ Ο ΑΡΗΣ ΠΑΠΟΥΡΤΖΗΣ

Ο Εδεσσαικός ανακοίνωσε και  την μεταγραφή του τερματοφύλακα Άρη Παπουρτζή.Ο τερματοφύλακας είναι γεννημένος στις 27 Οκτωβρίου του 1995 και έχει ύψος 1,98m.O 22χρονος γκολκίπερ ξεκίνησε από μικρή ηλικία στα τμήματα υποδομής της Αθλητικής Ακαδημίας Γιαννιτσών και του Ολυμπιακού.Το καλοκαίρι του 2013 η ΑΕΚ τον εντάσει στο δυναμικό της όπου και αγωνίζεται στην Κ20.Την επόμενη χρονιά μετακομίζει στην Τρίπολη για να αγωνιστεί για λογαριασμό της Κ20 του Αστέρα.Την περίοδο 2015-2016 πραγματοποιήσε εξαιρετικές εμφανίσεις με την ομάδα της Νίκης Βόλου.Επόμενος σταθμός της καριέρας του αποτέλεσε η ομαδα των Χανίων ενώ από τον Δεκέμβρη και μετά αγωνίστηκε με τα χρώματα του Καμπανιακού.



ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΥΖΟΥΝΗΣ

Ο Εδεσσαικος  ανανέωσε  τη  συνεργασίας με τον αμυντικό Γιάννη Ουζουνη.Για τον ποδοσφαιριστή δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις,διακρίνεται για την δύναμη,την ενέργεια και το πάθος του.Συστατικά που τον κάνουν να αποτελεί έναν στυλοβάτη πίσω στην άμυνα.Την χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε σε 18 παιχνίδια.


3 σχόλια:

  1. kosμογυρισμενοι παοκτες. οι μπαμπαδες πληρωσαν αρκετα για να κανουν καριερα. μακαρι να εχουν την εμπειρια να πανε μπροστα την ομαδα τους και την καριερα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λιοντάρια μας ορματε είστε νέοι μη φοβάστε τίποτα. Τους σχολιαστές που σας κρίνουν μη τους δίνετε σημασία μωρέ, είναι λόγου κρίσης δεν έχουν δουλειά οι άνθρωποι και εκτονωνωντε με αυτό τον τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ η μπαμπας εισαι η αδελφος, που ενοχλεισαι απο τις αληθειες και την κριτικη, που νοημα εχουν να βελτιωθουν τα παιδια για τον εαυτό τους κ την ομαδα τους

      Διαγραφή

(3)