Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Φιλική ήττα του Αλμωπού 0-1 στην Αριδαία από τα Τρίκαλα Ημαθίας




Φιλική εντός έδρας ήττα του Αλμωπού από τα Τρίκαλα Ημαθίας στην Αριδαία . Το μοναδικό γκολ πέτυχε στο 52΄ο Λυκούργος
Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη φάνηκε ομοιογενής και με καλή κυκλοφορία στο παιχνίδι της, δείχνοντας όμως αδυναμία στην τελική προσπάθεια. Να σημειώσουμε ότι ο Αλμωπός είχε τρία δοκάρια!
Στο 17′ κίτρινη κάρτα αντίκρισε ο Κουκουράκης απρεπή συμπεριφορά. Δοκάρι για τον Αλμωπό  Αριδαίας στο 35′ έπειτα από δυνατό σουτ Μεντή.

Μστοε την έναρξη της επανάληψης και στο 47′ ο δαιμόνιος Γιώργος Κίτσας αναστάτωσε την άμυνα των γηπεδούχων, με τον Παπαδόπουλο να εκμεταλλεύεται τη σύγχυση και με σουτ εντός περιοχής να ανοίγει το σκορ. Άλλα δύο δοκάρια είχαν οι γηπεδούχοι με τον Λάζαρο Ελευθεριάδη στην επανάληψη με το σκορ όμως να παραμείνει 0-1 έως το τέλος του αγώνα.


Αλμωπός Αριδαίας: Μένιος, Κιουλτζοπουλος, Θορια, Σαμαρόπουλος, Πολύζος, Ελευθεριάδης Γ, Μεντής, Πετρίδης, Μεντί, Χαρίσης, Τσόλκας (αρχική ενδεκάδα), Ελευθεριάδης Λ, Πετρόφ, Ζαχαράκης, Μουλάς, Μιχαηλίδης, Αναστασιάδης, Μποζίνης, Σίσκος, Γκάζι, Στογιαννίδης, Παρούτογλου, Σιδηρόπουλος, Λέντι.
Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων: Αργυρόπουλος,Μπουτάνι, Βλάχος, Μηνούδης, Τσουλχάς, Τσιρίδης, Κουκουράκης, Περπερίδης, Σαμαράς, Νασούφι, Καπετάνος (αρχική ενδεκάδα), Αραμπατζής, Κίτσας Ελ, Ποτουρίδης, Συμπεθέρης, Κίτσας Γ, Λυκούργος, Παπαδόπουλος, Δημητριάδης, Ρίζος, Παρσόπουλος.






 Διαιτησία  Μιχαηλίδης( Θ. Μιχαηλίδη-Παρούτογλου)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)