Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Μετονομασία Οδού




\


















12 σχόλια:

  1. Ο ποιο μεγάλος κουλουτουμπας όλων των εποχών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κε Σαμαντη,σας παρακαλω διορθωστε το.το σωστο ειναι KALES ANGA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαμαντη μην του βαζεις ιδεες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς και ο Δημητράκης υποστηρικτής των γυφτοσκοπιανών; Απλώς κάνει πράξη την προσέγγιση με το πρόγραμμα που νομίζω υποβλήθηκε από τον κ Ζέρζη και το είδαμε αναρτημένο στις αφίσες επί Πασόη και Τωρινού Μπίνου, μιλάμε για το πρόγραμμα δήθεν συνεργασίας όμορων κρατών που επιβάλλει η μεγάλη πόρνη των βρυξελλών. Βέβαια στόχος ήταν να κοιματίζει η γαλανόλευκη δίπλα στη σημαία των γυφτοσκοπιανών. Τέλος πάντων αξιότιμοι και περήφανοι Έλληνες τα πράγματα με τους σκοπιανούς είναι πολύ απλά: Να γίνει ένα συλλαλητήριο μόνο από τους ντόπιους και να φωνάξουν στο τοπικό ιδίωμα αν είναι Ελληνες ή βέβαια και τι νοιώθουν στα φιλοκάρδια τους, ή αν δεν νοιώθουν σεβαστό κι αυτό, ας μας το πουν, για να τους διευκολύνομαι στη μεταφορά.
    ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ, ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ. όλα γράφονται και φαίνονται, ειδικά αυτών των δημόσιων προσώπων...... δεν μπορούν να κρυφτούν , όσο και να θέλουν....
    Βέβαια εντύπωση προκαλεί γιατί οι γείτονες μας φιλοτουρκοι σκοπιανοί αρνουνται τη σλαβική τους καταγωγή , όπως τους την υπενθύμισε και ο Κ.Γκ, λιγκόρωφ , αλλά τον τραυμάτισαν επικίνδυνα, ένα κρατίδιο στο οποίο η πολιτική του εξουσία , παραχαράσει την ιστορία και αρνείται την καταγωγή των περισσοτέρων κατοίκων του παρουσιάζοντας τους ως ψευτομακεδόνες , δεν έχει μέλλον. Επίσης βέβαια γνωρίζουμε ποιος και γιατί τους υποκινεί. Αλλά τους το λέμε για μια ακόμη φορά, ως ομόθρησκοι μας, μόνο να κερδίσουν θα έχουν από μια ειρηνική συνύπαρξη με την ΕΛΛΆΔΑ. Ας μην ξεχνάμε βέβαια και τις 300.000 'Ελληνες που μας περιμένουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΧΩΣΤΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΟΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ

      Διαγραφή
    2. Δεν χρειάζονται συλλαλητήρια, φαμφάρες και τυμπανοκρουσίες για το αυτονόητο. Από τη στιγμή που οι παππούδες μας πολέμησαν για την Ελλάδα, αφού οι περισσότεροι από εμάς υπηρετούμε στις ειδικές δυνάμεις και σε κάθε μας βήμα διακυρήττουμε την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας. Μάλλον, αυτό που ενοχλεί είναι το γλωσσικό μας ιδίωμα κι αυτό λόγω της συγγένειας με το γειτονικό και σίγουρα λόγω των αλυτρωτικών στόχων των γειτόνων μας. Επαναλαμβάνω λοιπόν πως αυτός δεν είναι σοβαρός λόγος για να τσουβαλιάζεται όλος ο πληθυσμός των εντοπίων στο σακί μερικών θερμοκέφαλων ή "συμφεροντολόγων" ηλιθίων. (οι οποίοι μπορεί να είναι και αυτοί που τσουβαλιάζουν... αλλιώς γιατί τόση επιμονή; δεν καταλαβαίνουν πως έτσι δεν εξυπηρετούν τα ελληνικά συμφέροντα όπως διατείνονται; εκτός αν είναι "πόντιοι").
      Και, επιτέλους, χωνέψτε και αποδεχτείτε το ιδίωμά μας όπως εμείς αποδεχόμαστε το ποντιακό, το βλάχικο, κλπ. Έλεος πια!
      Κι αν θέλεις αγαπητέ να το συνεχίσω όπως κάνεις εσύ, σε ποιους να δηλώσουμε την Ελληνικότητά μας; Σ' αυτούς που θάβουν τους νεκρούς τους σ' αυτά τα χώματα τα τελευταία 100 χρόνια αναίμακτα όταν στα δικά μας νεκροταφεία υπάρχουν απομεινάρια δύο χιλιάδων ετών, τάφοι προγόνων που πέθαναν γι' αυτά τα χώματα, για την παράδοσή μας που διέσωσε την ελληνικότητά μας;
      Καλό είναι οι λύκοι να τα βάλουν με τον πραγματικό εχθρό και όχι να αντιμάχονται με εγωκεντρισμούς και εγωπάθειες...
      Όσον αφορά το πρόγραμμα Living nature living history από την αρχή φαινόταν ότι κάποιος θα διολίσθιε, κάποιος αφελής, κακός αναλυτής ή απλά αδιάφορος. Αυτός έτυχε να είναι ο σημερινός δήμαρχος. Κρίμα γι' αυτόν επειδή απέδειξε πως δεν είναι καθόλου σκεπτόμενος... Και στην περίπτωση που η μετονομασία οδού δεν είναι τρολιά αλλά πραγματικότητα τότε είναι αξιοθρήνητος... Ζωή σε λόγου του!

      Διαγραφή
    3. Κάθε καλός ξένος ίσον Ελλην και κάθε κακός Ελλην ίσον ξένος. - Μέγας Αλέξανδρος.

      Διαγραφή
    4. Είσαι μαλάκας ή κάνεις τον μαλάκα;

      Διαγραφή
  5. Τι προγραμμα και ανοησιες.δημαρχε η ζωη μας δεν ειναι μονο παρας.οταν μαλιστα υπαρχει βεβαρημμενο παρελθον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οποίος είναι σωστός θεωρείτε Έλλην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)