Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Διεθνές τουρνουά της Tennis Europe που φιλοξενείται από τον Ο.Α. Αριδαίας



ΤΑΜΠΛΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΤΑΡΤΗ
















Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος γύρος των μονών στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe που φιλοξενείται αυτή την εβδομάδα από τον Ο.Α. Αριδαίας. Οι 14 από τους 16 αθλητές που συνεχίζουν στο μονό αγοριών είναι από τη χώρα μας, ενώ στο μονό κοριτσιών προκρίθηκαν στον 2ο γύρο 11 αθλήτριες που εκπροσωπούν τα ελληνικά χρώματα.

Στον 2ο γύρο του μονού αγοριών, μετά και τους σημερινούς αγώνες στην Αριδαία, προκρίθηκαν οι Νίκος Μανόπουλος, Τάσος Τσελέπης, Δημήτρης Τερτίγκας, Βαγγέλης Κυπριώτης, Γιώργος Νουχάκης, Αδαμάντιος Σταύρακας, Κωνσταντίνος Ράπτης, Ισαάκ Κουρτίδης, Βίκτωρας Ζερβουδάκης, Δημοσθένης Ταραμονλής, Pablo Luis Μπαλάφας, Αριστοτέλης Γκιθκόπουλος, Δημήτρης Αναγνωστόπουλος και Δημήτρης Χούμης.

Την πιο εντυπωσιακή νίκη, την πέτυχε ο Μανόπουλος, ο οποίος απέκλεισε από τον 1ο γύρο το Νο. 1 του ταμπλό, τον Βούλγαρο Mario Radev, με 7-5, 7-5. Πολύ σημαντική νίκη και για τον Pablo Luis Μπαλάφα, που μπήκε στο τουρνουά από τα προκριματικά και απέκλεισε το Νο. 6 του ταμπλό, Vladimir Popov, ενώ ο πρωταθλητής του Koufalia Cup, Κωνσταντίνος Ράπτης, έφτασε τις 6 συνεχόμενες νίκες σε διεθνείς διοργανώσεις.

Στον 2ο γύρο του μονού γυναικών, συνεχίζουν για τη χώρα μας οι Αναστασία Παρασκευούδη, Μαριλένα Καραδήμου, Ιωάννα Ζαχαράκη, Παρθένα Παυλίδου, Μαρία Γεωργιάδου, Μάρθα Μακαντάση, Έλλη Λογοθέτη, Βάλια Σαμαρά, Δήμητρα Παύλου και Μαρία Θεοχάρη.

Στον αγώνα της ημέρας, η Μαρία Θεοχάρη, η οποία ξεκίνησε την προσπάθειά της από το ταμπλό των προκριματικών, επικράτησε της Μαρίας Ελένης Πούλκα με 4-6, 6-2, 7-6 (7), έπειτα από ένα συγκλονιστικό 3ο σετ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)