Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Προκαταρκτική για την καταστροφή στο ΔΑΣΑΚΙ




Με την εξέταση μαρτύρων συνεχίζεται η προκαταρκτική εξέταση  από την Εισαγγελία Έδεσσας




για την μεγάλη οικολογική καταστροφή από την αλόγιστη κοπή δέντρων στο ΔΑΣΑΚΙ Αριδαίας , με πρόσχημα σύμφωνα με ισχυρισμούς του Δημάρχου Αλμωπίας , για την αντιπλημμυρική προστασία της Αριδαίας.
Δεν τηρήθηκε όμως όπως φαίνεται καμιά διαδικασία ούτε και έγινε με υπόδειξη των αρμοδίων με αποτέλεσμα μεγάλες καταστροφές οι οποίες αργότερα μπορεί να  λειτουργήσουν  αντίθετα με τον σκοπό για τον οποίο υποτίθεται ότι έγιναν και να κινδυνέψει η περιοχή από πλημμύρες. Στο μεταξύ αυξάνονται οι φήμες για πλίατσικο , καθώς επίσημα κανείς δεν γνωρίζει τι έγιναν  τα ξύλα των δέντρων που κόπηκαν 


 

 Κανείς δεν γνωρίζει ποιος έστειλε τα μηχανήματα στο ποτάμι. Αν έγινε δημοπρασία και με βάση ποιες μελέτες γίνονται οι εργασίες. Η περιοχή πλέον είναι ευάλωτη στο νερό.

1 σχόλιο:

  1. Γνωστό ηλεκτρ. λιβανιστήρι δημ. αρχης μας λέει όλη την ώρα άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Μας κάνει το άσπρο μαύρο με προσωπικές τοποθετήσεις και χωρίς επίσημα δελτία τύπου από κάπου. Απλά αναρτήσεις για εσωτερική κατανάλωση και λιβανισμό. Ο καθαρισμός της κοίτης θεμιτός, αν και δεν ξέρουμε αν και αυτός ήταν με νόμιμες διαδικασίας, αν είχε σύμβαση, αν είναι δικαιοδοσίας του δήμου, αν έπρεπε να πάρει έγκριση από κάπου , αν, αν. Όμως η κοπή τόσων δέντρων που οδήγησε σε ολοκληρωτική αποψίλωση πέριξ της γέφυρας είναι άλλο θέμα. Και ο τρόπος που έγινε, χωρίς ανάθεση, χωρίς σύμβαση, χωρίς να ξέρουμε μέχρι και σήμερα ποιος πήρε τα ξύλα. Πέντε νοματαίοι έκοβαν? Αυτό είναι θεσμική διαδικασία; Είπαμε να λιβανίζει καθημερινά αλλά όχι και έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)