Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Ο Μπίνος θέλει να τα ρίξει όλα στον Μπούλη Ταρασίδη για την κοπή δέντρων στο ΔΑΣΑΚΙ





Στον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αριδαίας Μπούλη Ταρασίδη  σχεδιάζουν να τα ρίξουν όλα.

Σχέδιο απόδοσης ευθυνών στον πρόεδρο της  Δημοτικής Κοινότητας Αριδαίας  Γρηγόρη Ταρασίδη,
επεξεργάζονται ο Δήμαρχος και οι στενοί του συνεργάτες για την περιβαλλοντική καταστροφή στο ΔΑΣΑΚΙ Αριδαίας. ‘Ηδη το πρώτο βήμα έχει γίνει σε γραπτή απάντηση του Δημάρχου για την τύχη των  δέντρων που κόπηκαν .
Ο Δήμαρχος απαντά ότι ο Γ. Ταρασίδης γνωρίζει ποιοι υλοτόμησαν και που πήγαν τα ξύλα, EN;V O ;IDIOW DEN ;EXEI ID;EA. . Συνεπώς αυτός   είναι υπεύθυνος. Έτσι εμμέσως πλην σαφώς ζητάν από τον Πρόεδρο της Αριδαίας να παίξει τον ρόλο του «καταδότη» . ‘Όμως σύμφωνα με πληροφορίες , αναζητούν  και άλλα νομικά τερτίπια , έτσι ώστε να  μετακυλήσουν το βάρος των ποινικών ευθυνών για τις οποίες τρέμουν αλλού , με πρώτο τον Πρόεδρο της Αριδαίας.
Στο μεταξύ ανεξήγητη θεωρείται η στάση του Δασαρχείου Αριδαίας που με την αδράνεια του επέτρεψε ουσιαστικά να συντελεστή μια μεγάλη και ανεπανόρθωτη καταστροφή.

8 σχόλια:

  1. Πάντα τις βλακείες του άλλοι τις πληρώνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aραγε δεν αναρωτιέστε γιατί σιωπά ? Μήπως πρέπει να αναρωτηθείτε οτι δεν υφίσταται θέμα τόσης μεγάλης αναστάτωσης μερικών που δεν έχω καταλάβει ακόμη τι θέλουν να δείξουν με την στάση τους ? Και άραγε γιατί δεν δημοσιεύεται το πόρισμα της Κ.Εισαγγελέως ή τι απέγινε εκείνη η έρευνα που διέταξε? Γιατί δεν ενημερώνετε τον κόσμο και συνεχίζετε ακόμη να αναμασάτε τα σχόλιά σας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. petro oso kai na glifis oso kai na apileis den ua sou dosoun simasia,kai paliotera ta idia epathes apo alles dimotikes arxes otan piezes alla den sou ekanan ta xatiria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όπως και να τα παρουσιάσει ο Δήμρχος έχει την ευθύνη και να αφήσει τα σάπια. Ο ΜΠΟΥΛΗΣ σίγουρα δεν φταίει, ούτε και οι άλλοι που θέλει να μπλέξει, ας αναλάβει όπως πρέπει σαν Δήμαρχος τις όποιες ευθύνες αν υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απάντηση στον Ανώνυμος24 Νοεμβρίου 2017 - 10:57 π.μ.

    Πάντα σας αρέσει να βρίσκετε εύκολες δικαιολογίες. Στο τέλος θα ξεχάσουμε και την δημοσιογραφία. Εδώ δεν μπορούμε να πάρουμε αυτά που τους επιβάλλει ο νόμος. Πως ΘΑ τους Πιέσουμε. Για πες μας ένα τρόπο να σου δώσουμε και ποσοστά . Φτάνει πια αυτή η καραμέλα. Μπορούσαμε να κάμνουμε τις κότες (όπως ίσως και συ ) και να τα οικονομάμε κατά την άποψή σου. Δυστυχώς για σένα όμως και όλες τις εξουσίες δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Και τα ακόμα χειρότερο για όλους σας, αυτό φαίνεται και το καταλαβαίνει ο απλός κόσμος που εμείς θέλουμε να έχουμε μαζί μας. Και όχι αυτή την περίεργη παντός χρώματος λαμογιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Δημαρχος εχει την ευθύνη. Ο ΜΠΟΥΛΗΣ απαλλασετε λογο βλακειας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. giati re petro o mpoulis den ekoce ola ta dentra me to sooi tou olo aderfia jaderfia kouvalousan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Που είναι τα ξύλα οεοο. Αν ο δήμαρχος δεν ξέρει τότε υπάρχει πρόβλημα. Αλλά το πρόβλημα δεν είναι τα ξύλα, είναι τα δέντρα που δεν υπάρχουν πια. Μετα τα έργα και τις ημέρες αυτές, αν θέλουν αν κάνουν και κάτι να επανορθώσουν την πληγωμένη εικόνα ας οργανώσουν μια δεντροφύτευση στις πλαγιές τουλάχιστον που τα ρήμαξαν όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)