Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Φανταστικός ο Αλμωπός

ΝΙΚΗΣΕ 4-0 ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ
















Καταπληκτικός ο Αλμωπός  ιδίως στο α΄ημίχρονο  μετέτρεψε το ντέρμπι με τον Αγροτικό Αστέρα σε απλή διαδικασία. Στο α΄η΄χρονο ο Αλμωπός ήταν φανταστικός . Στο β μέρος για ένα τέταρτο άφησε τον αντίπαλό του να κυριαρχήσει , αλλά τίποτα περισσότερο.
Στο 10΄ο Αλμωπός εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά . Ο Μεντής έπιασε ωραία γυριστή κεφαλιά , αλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το παραθυράκι της εστίας του Αγροτικού Αστέρα. Στο 12΄μετά από εκτέλεση φάουλ , κεφαλιά του mendy , λίγο άουτ
Στο 20΄ανατροπή του Μεντή στη περιοχή από τον Χατζόγλου. Το πέναλτι εκτελεί ο Χαρίσης . Αποκρούει ο Καμπάς , η μπάλα πηγαίνει στον Πετρίδη ,που σουτάρει στο δοκάρι. Στην επαναφορά πηγαίνει στον MENDY που κάνει  το    1-0    .Στο 27΄ακυρώνεται γκολ του Λ. Ελευθεριάδη που πήρε την θέση του Πετρίδη που τραυματίστηκε στο 25΄ , ως οφ-σάϊντ.
Στο 28΄δυνατό σουτ του Παπουτση αποκρούει με γροθιές ο Μένιος.

30΄Ο Χατζόγλου δεν διώχνει σωστά, ο Mendy  κλέβει τη  μπάλα μπαίνει γρήγορα στη περιοχή και πλασσάρει υποδειγματικά κάνοντας το 2-0 μέσα σε πανηγυρισμούς.
Στο 37΄παραλίγο να γίνει το 3-0 με αυτογκόλ . Κούρσα του Βασιλόπουλου από δεξιά , γύρισμα συρτό στη περιοχή του Αστέρα. Η Μπάλα βρίσκει κάποιο πόδι, αλλά σε ετοιμότητα ο Καμπάς πέφτει στη γωνία και μπλοκάρει τη μπάλα. Στο 40΄ο Μένιος λέει όχι σε κεφαλιά του προωθημένου  Χατζόγλου από 2 μέτρα , αποκρούοντας σε κόρνερ.
Στο 50΄ο Χαρίσης σουτάρει από καλή θέση στα σώματα αμυντικών που είναι στη γραμμή της εστίας.
Στο 60΄ο Ζαχαράκης από το σημείο του πέναλτι σουτάρει , αλλά ο Μένιος μπλοκάρει εύκολα.
Στο 71΄ωραίος συνδυασμός των παικτών του Αλμωπύ με τελικό αποδέκτη που πλασσάρει υποδειγματικά και κάνει το 3-0. Το τελικό 3-1 έκανε στο 85΄ο προωθημένος  Petrof , ο οποίος για μια ακόμα φορά ήταν αλάνθαστος στα αμυντικά του καθήκοντα. 

 

Άριστος στο α΄μέρος ο διαιτητής Σουλίδης από τη Κοζάνη. Με λάθη στο  Β΄μέρος  , όπως και ο βοηθός Βογδόπουλος. Αλάνθαστος ο β΄βοηθός Εμμανουήλ , όλοι από τον Σύνδεσμο Κοζάνης.

ΑΛΜΩΠΟΣ  Μένιος , Κιουλτσόπουλος Πετρόφ, Σαμαρόπουλος, Γ. Ελευθεριάδης ((57΄Παπαγεωργίου),Πετρίδης (25΄Λ. Ελευθεριάδης),Χαρίσης ΄(85΄Γκάζι),, Πολύζος , Μεντής Θόρια,, Mendy (68΄Αναστασιάδης)

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ  Καμπάς , Ζώτος, Αρτζίδης (75΄Αποστολίδης)      Χατζόγλου, Κεχαγιάς, Ντούντας (46΄Ατζαμιδάκης  )Μερτζάνης (57΄Χειρίτραντας), Ζαχαράκης , Προβατίδης,(75΄Ιωαννίδης, )Πιστόπουλος , Παπουτσής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)