Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Τα Λουτρά Πόζαρ πηγαίνουν παντού εκτός από εκθέσεις στην Ελλάδα

            


Μπορεί ο Δήμαρχος Αλμωπίας και πρόεδρος της επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ να έφτασε μέχρι τα Εκβάτανα ,
δεν θεώρησε όμως χρήσιμο φέτος να η επιχείρηση να πάρει μέρος στη διεθνή έκθεση τουρισμού στη Θεσσαλονίκη . Αρκέστηκε  στην καλή θέληση του Συνδέσμου   Δήμων Ιαματικών  πηγών Ελλάδας
Στην 33η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia στα εγκαίνια από την Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά στο Συνεδριακό Κέντρο ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΕΛΛΙΔΗΣ .Ο Σύνδεσμος Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδος με το περίπτερο στην έκθεση δίνει τη δυνατότητα στις Λουτροπόλεις Ελλάδος να παρουσιαστούν και εφέτος στο τουριστικό τους κοινό .


Συνεδρίασε  και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδος στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Εγκρίθηκε ο προυπολογισμός του 2018 και συζητήθηκε η πρόοδος ,που έχει γίνει στις αναγνωρίσεις ,στις αδειοδοτήσεις ,στο portal τουρισμου υγείας του ΕΟΠΥΥ ,στην χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ και στην νέα συνεργασία του ΣΔΙΠΕ με την διαΝΕΟΣΙΣ. Στη συνεδρίαση παρέστη η Επίτιμη Πρόξενος της Τσεχίας στη Θεσσαλονίκη Μαργαρίτα Ιγνατίδου .Στη συνέχεια το Προεδρείο αλλά και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου επισκέφτηκαν το χώρο του Συνδέσμου στο Περίπτερο 15, όπου είναι σε εξέλιξη η Τουριστική Έκθεση Philoxenia.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)