Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Στο εδώλιο σήμερα ο χρυσαυγίτης Ζέρβας – Δικάζεται για την επίθεση στον Αλέξη Λάζαρη


  • Ο Ζέρβας αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης
  • Ποιος είναι ο χρυσαυγίτης Ζέρβας
ΠΗΓΗ: https://www.altsantiri.gr/ellada/sto-edolio-simera-o-chrysavgitis-zervas-dikazete-gia-tin-epithesi-ston-alexi-lazari/


Στο Δ’ Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων δικάζεται σήμερα ο χρυσαυγίτης Χρήστος Ζέρβας για τον άγριο ξυλοδαρμό του φοιτητή της αρχιτεκτονικής Αλέξη Λάζαρη, ο οποίος δέχτηκε επίθεση στις 31η Μαρτίου στη λεωφόρο Μεσογείων ενώ περνούσε απέναντι από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Ο Ζέρβας αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, αλλά και της ληστείας από κοινού καθώς οι χρυσαυγίτες έκλεψαν από τον Αλέξη Λάζαρη την τσάντα του.
Παρά την αναγνώρισή του με 100% σιγουριά από το θύμα ο Ζέρβας είχε αρνηθεί τη συμμετοχή του στην δολοφονική επίθεση κατά του φοιτητή, καθώς όπως λέει ο Αλέξιος Λάζαρης είχε… προσωπικές διαφορές μαζί του και τον κατηγορεί άδικα.
Το χρονικό
Στις 31η Μαρτίου του 2017, ομάδα της Χρυσής Αυγής που βρισκόταν στην καφετέρια του 42χρονου επιτέθηκε στον φοιτητή επειδή τον θεώρησαν “ύποπτο” καθώς είχε στην πλάτη του ένα σακίδιο και τον χτύπησαν μέχρι λιποθυμίας στο κεφάλι και στο σώμα.

Ποιος είναι ο χρυσαυγίτης Ζέρβας
Ο κατηγορούμενος ήταν υπεύθυνος ασφαλείας των κεντρικών γραφείων του κόμματος και να είχε προσληφθεί το 2012 ως μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου στη Βουλή.
Σε βίντεο, που δημοσιοποιήθηκε μετά το περιστατικό στους Αμπελόκηπους, ο κατηγορούμενος βουλευτής του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης φαίνεται να αποκαλεί τον 42χρονο «ψυχή του Λαϊκού Συνδέσμου στους Αμπελόκηπους» κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για τις δημοτικές εκλογές.

Ο 42χρονος ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του κ. Κασιδιάρη για τον δήμο της Αθήνας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, ενώ είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

1 σχόλιο:

  1. Για τον φονο των δυο παλληκαριων - φιλοι της χρυσης αυγης-πριν 4 χρονια ,ποτε θα καθησουν στο εδωλιο ,οι δραστες ??? Ενω για τους πυροβολισμους στα γραφεια του κομματος "δεν κλανει ο πεθαμενος" πηρε φωτια ο κ...λος του ΠΡΟ-ΠΟ για να βρουν τους δραστες !! Οσο για τα ΜΜΕ ,μια βδομαδα πρωτη ειδηση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)