Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Ο πατέρας Λίβυος για τον μικρό Αμίρ: Τσάκισε τον φασίστα που ζει μέσα σου (εικόνα)

Ο ιερέας Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, ή αλλιώς πατέρας Λίβυος, ζει στην Κρήτη και χρησιμοποιώντας τη σελίδα του στο Facebook, στέλνει προοδευτικά μηνύματα, αναδεικνύοντας την αλληλεγγύη και τον ανθρωπισμό της Εκκλησίας.

Τον περασμένο Αύγουστο, συναχάρη τον γιο του που έδωσε Πανελλήνιες και «δεν πέρασε πουθενά». «Οι μεγάλες στιγμές στην ζωή μας συγγενεύουν με μεγάλες ατυχίες και αποτυχίες», έγραψε τότε.
Μια μέρα μετά τη ρατσιστική επίθεση σε βάρος του μικρού Αμίρ και της οικογένειας του στη Δάφνη, ο πατέρας Λίβυος, επανέρχεται με ένα νέο όμορφο του κείμενο: «Φρόντισε να ξυρίζεις συχνά το “μουστάκι” του φασίστα που φυτρώνει μέσα σου. Να πλένεις την κουκούλα του ρουφιάνου που διψά να στείλει την ζωή στο απόσπασμα. Κρύψε τις πέτρες που κουβαλάς στις τσέπες σου, γιατί βαραίνουν την ψυχή σου. Τσάκισε τον φασίστα που ζει μέσα σου, το φοβισμένο αυτό ανθρωπάκι που δεν αντέχει το διαφορετικό γιατί τρέμει τον εαυτό του. Και μάθε επιτέλους ότι Χριστός και φασισμός δεν περπάτησαν ποτέ χέρι χέρι, γιατί τους χωρίζει ένας σταυρός. Ο ένας σταυρώθηκε, ο άλλος σταυρώνει….».
Πηγή: altsantiri.gr

1 σχόλιο:

  1. Αυτά να τα λες στους συνεργάτες των Ναζί που ηταν οι κουμουνιστες και τώρα πάλι τα ίδια κάνουν γιατί οι πόρνες δεν ξεχνούν ποτέ την τεχνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)