Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Νίκησε ο πιο τυχερός







ΑΛΜΩΠΟΣ –ΗΡΑΚΛΗΣ 0-1


Σε ένα ισοδύναμο παιχνίδι ο Ηρακλής στάθηκε πιο τυχερός και νίκησε τον Αλμωπό μέσα στην Αριδαία με 0-1. Το παιχνίδι ήταν μέτριο με πολύ λίγες φ΄σεις. Κράτησε ωστόσο αμείωτο το ενδιαφέρον των 1000 και πλέον φιλάθλων που το παρακολούθησαν . Χαρακτηριστική είναι και η ισχυρή αστυνομική παρουσία που έμοιαζε μάλλον περισσότερο με φιλικό παιχνίδι . Στα τελευταία λεπτά ο Ηρλής έχασε και πέναλτι δώρο του μετριότατου διαιτητή.  Στο 10΄αδύναμο σουτ , εύλολα μπλοκάρει ο Μένιος.
Στο 11΄ο Ρόβα επιχειρεί σουτ από κοντά και πλάγια , αποκρούει ο Μένιος.
Η μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλη χάνεται στο 15΄. Ο Αθανασίου εξ επαφής επιχειρεί έξυπνα ν απεράσει την μπάλα από τον Μένιο , που απλώνει το χέρι και την διώχνει σε κόρνερ. Στο 28΄αδύναμο σουτ του Γ. Ελευθεριάδη μπλοκάρει χωρίς δυσκολία ο Βοσνιάδης.
Στο 32΄ο Ρόβας φέυγει από ολοφάνερη θέση οφ –σαιντ, σταματάει , ξαναπροχωράει αλλά δεν μπορεί να νικήσει τον Μένιο που αποκρούει σωτήρια. Ήταν μια κραυγαλέα φάση για την οποία διαμρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι.
ΣΤΟ Β ΄μ΄ρεος δεν άλλαξε το σκηνικό. Με παιχνίδι κέντρου και ελάχιστες φάσεις.
Στο 80΄μετά από εκτέλεση φάουλ από αριστερά ο προωθημένος Καραντασιάδης  πήδηξε ψηλά , πρόλαβε την έξοδο του Μένιου και έκανε το 0-1.
Στο87΄ο διαιτητής έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι επί του μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή του Αλμωπού Μendy.
Το εκτέλεσε ο Αθανασίου, αλλά ο Μένιος πετάχτηκε στη γωνία και απέκρουσε , διατηρώντας το 0-1.
Διαιτητής: Τσαλουχίδης (Κιλκίς)   Βοηθοί: Κωτούλας,   πολύ μέτριοι  .Ζιγκερίδης    καλός(Κιλκίς)
 
ΑΛΜΩΠΟΣ   Μένιος , Κιουλτόπουλος, Θόρια, Σαμαρόπουλος, Γούλας,Πετρίδης, Χαρίσης, Τσόλκας  52΄ (Ούγκο)Λ Ελευθεριάδης, Γ. Ελευθεριάδης, Μεντής

ΗΡΑΚΛΗΣ  Βοσνιάδης, Ρεβυθόπουλος  Κυριακίδης,  Καρατασιάδης, Κατριτσέας, Αθανασίου, Ρόβας, Παναγιωτίδης, Παπαδόπουλος  Πτηνόπουλος ,Κωστούλας (46΄ΜENDY)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)