Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Δήλωση Δημάρχου Έδεσσας για το θέμα της ονομασίας της Π.Γ.Δ.Μ.






Συνδημότισσες και συνδημότες,

η κινητικότητα που υπάρχει σχετικά με το θέμα της ονομασίας της Π.Γ.Δ.Μ. μας θέτει όλους σε εγρήγορση, καθώς από τη μεριά συμφωνούμε στο να δοθεί λύση στην μακρόχρονη αυτή εκκρεμότητα, αλλά από την άλλη πρέπει να καταστήσουμε σαφές ότι θα δεχθούμε λύση που θα είναι απολύτως σύμφωνη με τα εθνικά μας συμφέροντα και την περηφάνια του λαού μας!

Πολλά γράφονται και ακόμη περισσότερα ακούγονται... Όμως επειδή όλοι μας παρακολουθούμε με ιδιαίτερη προσοχή και ενδιαφέρον τις εξελίξεις στο θέμα, θέλω να ενώσω τη φωνή μου με όλους τους επώνυμους και ανώνυμους Έλληνες, που στέκονται υπερήφανα σε πείσμα των καιρών και διατρανώνουν τις εθνικές μας θέσεις. Καμία ονομασία με τον όρο Μακεδονία!

Γι’ αυτό καλώ όλους τους συνδημότες μου να συμμετάσχουν στο Συλλαλητήριο της Κυριακής, για τις ανάγκες του οποίου θα υπάρχουν λεωφορεία που θα αναχωρήσουν από το ΚΤΕΛ Έδεσσας, στις 11:00 π.μ.

Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, απαιτούνται αποθέματα σθένους και δυναμισμού για να προασπίσουμε τα εθνικά μας συμφέροντα. Όμως η Ιστορία έχει διδάξει ότι εμείς οι Έλληνες στα δύσκολα τα καταφέρνουμε καλύτερα! Οφείλουμε όλοι μας, ο καθένας ανάλογα με τις δυνάμεις του, να στείλουμε το στίγμα και τη φωνή του Ελληνισμού μέχρι τα πέρατα της Οικουμένης. Αυτό το στίγμα δεν μπορεί να είναι άλλο από τα λόγια του Κωνσταντίνου Καραμανλή: «Ελπίζω ότι οι σύμμαχοι και συνεταίροι μας θα καταλάβουν επιτέλους ότι δεν υπάρχει παρά μόνο μία Μακεδονία και η Μακεδονία αυτή είναι Ελληνική».

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο στον Δήμαρχο της Έδεσσας! Καμιά δήλωση από τον Μπίνο; ... Ίσως; Μπααααα......
    Προς Μπίνο μυστικό, εσείς μην ακούτε: (100 ευρώ το λεωφορείο έχει, βάλτα απ' την τσέπη σου στο κάτω κάτω. Και μην πεις σε κανέναν ότι στο είπα εγώ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)