Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Συμμετοχή του Δήμου Έδεσσας σε διεθνή τουριστική Έκθεση





Στην διεθνή τουριστική έκθεση της Στουτγκάρδης συμμετείχε ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Γιάννου εκπροσωπώντας το Δήμο Έδεσσας σε ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά γεγονότα της χρονιάς. Η συμμετοχή προέκυψε μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Neuffen κ. Matthias Backer, ο οποίος μετά την επίσκεψή του στην Έδεσσα το περασμένο καλοκαίρι, προσκάλεσε τον κ. Γιάννου στην διεθνή έκθεση της Στουτγκάρδης και στο περίπτερο της Περιφέρειας του Δήμου Neuffen.

Στην έκθεση ο Δήμαρχος Έδεσσας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με σημαντικούς ανθρώπους του τουρισμού και εκπροσώπους μεγάλων tour operators και να συζητήσει το θέμα της ένταξης της Έδεσσας, ως τουριστικού προορισμού, σε προγράμματα διεθνών πρακτορείων.

Επίσης, συναντήθηκε με ομογενείς, που είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές του τόπου μας στην τοπική κοινωνία της Στουργάρδης και της Γερμανίας γενικότερα. Με τους ομογενείς είχε συναντήσεις και συνομιλίες για την Έδεσσα και την κατάσταση στην πατρίδα, ενώ διερεύνησαν από κοινού τρόπους για την καλύτερη διασύνδεση των ομογενών μας με την ιδιαίτερη πατρίδα.

Η προβολή του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας αποτελεί μία πολύ σημαντική προτεραιότητα για το Δήμο Έδεσσας, καθώς αποτελεί έναν από τους βασικούς αναπτυξιακούς πυλώνες της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)