Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Η Αγία Θεοδώρα και ο Θεολόγος της



Πως δεν έχουν πέσει ακόμα να τους πλακώσουν τα κανδύλια με τόσα ψέμματα που ξεφουρνίζουν συνέχεια , Τζάκρη και Μπίνος , ένας Θεός το ξέρει μόνο.Τρέχουν απο εκκλησία σε εκκλησία μάλιστα. Σαν δεν ντρέπονται λιγάκι







ΚΥΛΗΣΕ Ο ΤΕΝΤΖΕΡΗΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ



Ούτε ο ερχομός της νέας χρονιάς , ούτε η φαινομενική προς στιγμή  ένδειξη αλλαγής νοοτροπίας του δημάρχου  Αλμωπίας , ότι κάτι μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο, φαίνεται να έχει και ελάχιστη δόση αλήθειας. Ο Μπίνος  κιαν γέρασε  (οδεύει στον τέταρτο χρόνο)   κι άλλαξε η εμφάνισή του προς το τσινάρικο και  νεομαθητουδιστικο, μήτε το χούι άλλαξε , μήτε από την τακτική του. ) Η Αλμωπία μάλλον θα πρέπει να συμβιβαστεί να ζήσει το υπόλοιπο που απομένει ως το τέλος της θητείας του, με ότι χειρότερο της έλαχε τον τελευταίο τουλάχιστον αιώνα.

Η δεδομένη ανικανότητα του  αποτελεί και ένα ιδιότυπο άσυλο , αφού κανένας δεν έχει κουράγιο ούτε να διαμαρτυρηθεί πλέον , αφού δεν έχει κανένα νόημα και αποτέλεσμα.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας και οι συνεργάτες του για το μόνο που νοιάζονται είναι να περνάει ο καιρός και να έχει χρήματα το ταμείο του Δήμου και να παίρνουν το μηνιάτικο τους. Αφού το ξέρουν τόσο οι ίδιοι όσο και η τελευταία πέτρα της περιοχής.
Μετά το πλήθος νεωτερίστηκων μεθόδων  με την χρήση της σύγχρονης  τεχνολογίας  στο δήθεν επικοινωνιακό κομμάτι κατάφεραν και εκεί να χάσουν κατά κράτος , χωρίς αντίπαλο μάλιστα.
Ο Πακτωλός χρημάτων που σπαταλούν μάλλον αντίθετα αποτελέσματα έχει φέρει και έναν εκνευρισμό στο σύνολο των πολιτών που νοιώθουν ότι όχι μόνο τους δουλεύουν , αλλά τους το δείχνουν κιόλας.
Όσο περνάει ο καιρός  η κατάσταση χειροτερεύει και αδυνατούν να εκτελέσουν έργα που έπρεπε ήδη να είχαν παραδοθεί.
Τώρα τελευταία έχουν εφεύρει και την   «εφεύρει»  στο κάδρο και την ανεκδιήγητη βουλευτή Θ. Τζάκρη. Έτσι ο κύκλος της κοροϊδίας  για την ΑΛΜΩΠΊΑ ΈΧΕΙ ΚΛΕΊΣΕΙ.
Εκείνο όμως που εξοργίζει τους απλούς πολίτες της περιοχής , είναι η στάση των  κομματικών οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ. Ενώ έχουν πάρει θέση για μικρής σημασίας ζητήματα, δεν παίρνουν θέση για τα καμώματα Τζάκρη , που ευτελίζουν κάθε έννοια , αξιοπρέπειας, υποτιμούν τη νοημοσύνη του απλού πολίτη. Φαινόμενα τα οποία οι πολίτες αποδοκίμασαν και έστειλαν τους εμπνευστές και εφαρμοστές στα χρονοντούλαπα της ιστορίας.
Άντε το φαινόμενο ΜΠΊΝΟς ήταν αναμενόμενο, καθώς έχει βαθιές προσωπικές άκρατες και χωρίς αρχές  δεξιές καταβολές, που τρομάζουν και τους ίδιους τους Νεοδημοκράτες.
Ο λεγόμενος όμως αριστερός χώρος πόσο ακόμα μπορεί να ανεχθεί την υποτιμητική συμπεριφορά ΤΖακρη  και την  περίεργη ανοχή των κομματικών οργάνων ;
Εκτός και αν κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ , έχουν συνηθίσει στα μικρά νούμερα και επιθυμούν να επιστρέψουν .
Τελευταία κυκλοφορούν    διάφορα περίεργα που φέρουν  την μεγάλη αγωνίστρια της δημοκρατίας  Θ. Τζάκρη να παρεμβαίνει υπερ στενών συγγενών της  για την εξυπηρέτηση προσωπικών επενδύσεων . Ίδωμεν

1 σχόλιο:

  1. Αν και ελπίζουν το αντίθετο, ο κόσμος δεν ξεχνά τα βολέματα στο μουσείο της Πέλλας ούτε τις τυρόπιτες στο αεροδρόμιο Μακεδονία... Κακώς ο Συριζα την συμπεριέλαβε στα ψηφοδέλτιά του εξαρχής. Εμείς ελπίζουμε να τελειώσει επιτέλους η θητεία και των δύο, να τους κουνήσουμε και το μαντήλι προκειμένου να χαθούν από τα μάτια μας διά παντός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)