Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Κατήργησε τους Πάντες ο Μπίνος.




Προς τον πρωθυπουργό της χώρας. Βάλτε φρένο στην Τζάκρη. Μόνο σε μια μέρα "ενηργήθηκε" για έργα που  είχαν να γίνουν από ιδρύσεως κόσμου..      






 Αναγνωρίζει  μόνο την Τζάκρη  . Oργανάκι της Τζάκρη και ο αρμόδιος υπουργός , ή  τον χρησιμοποιούν εν αγνοία του.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΖΑΚΡΗ-ΜΠΙΝΟΥ




Ξεπέρασε και τον εαυτό του ο Δήμαρχος Αλμωπίας.  Η κατάστασή είναι ολοφάνερο ότι είναι πλέον ανίατη . Αν πιστέψουνε όσα ανφέρει σε ανακοίνωσή του , ότι είναι δικά του , τότε μάλλον μπήκαμε σε νε νέα τροχιά  λειτουργίας των θεσμών . Σύμφωνα λοιπόν με όσα υποστηρίζει  .Σε πρόσφατη επίσκεψη στην Αθήνα 4 και 5 Ιανουαρίου με τον Αντιδήμαρχο Χατζηγιαννίδη Γεώργιο και τον ειδικό μου συνεργάτη Μπελιοβάνη Πολυχρόνη παραδώσαμε τεχνικό δελτίο χρηματοδότησης στη Βουλευτή Πέλλας κ. Τζάκρη Θεοδώρα η οποία αντέδρασε ταχύτατα και μόλις σήμερα σε συνεργασία που είχε με τον αρμόδιο υφυπουργό, εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση του έργου.

Από πότε όλα αυτά κ. Μπίνο παραδίνονται σε βουλευτές , όποιοι  κι αν είναι αυτοί και όχι στους αρμόδιους;
Δεν μάθατε ακόμα ποιοι είναι αυτοί;  Και με την ευκαιρία, καιρός να δώσετε στην δημοσιότητα το έργο που έχει προσφέρει συγκεκριμένα α ο κάθε ειδικός συνεργάτης που έχετε προσλάβει.
 Για ποια μελέτη μιλάει ο Μπίνος; Μα για αυτή που έχει παραδοθεί εδώ και ένα μήνα στον αρμόδιο υπουργείο. Μήπως τον έχει χτυπήσει η μακακία και οι « αμφίδρομες»  καψούρες στο κεφάλι  και δεν ξέρει τι του γίνεται;;
Κατά τα άλλα για  ξύλο είναι και ο αρμόδιος υπουργός σε περίπτωση που αληθεύουν όσα υποστηρίζουν οι  καθ έξιν πλαστογράφοι και μυθοσυντάκτες  δελτίων τύπου  ΔΗΛΑΔΉ:
​Συνεργασία είχαν σήμερα η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Τζάκρη και ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιώργος Βασιλειάδης στο Υφυπουργείο Αθλητισμού με αντικείμενο την ένταξη του έργου «Ανακατασκευή Γηπέδου Αριδαίας με φυσικό χλοοτάπητα», προϋπολογισμού 84.000 ευρώ, στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, το οποίο αναμένεται να βελτιώσει σημαντικά τις συνθήκες λειτουργίας του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου Αριδαίας και αποτελεί την έδρα του Ιστορικού Ποδοσφαιρικού Σωματείου «Αλμωπός».
Πιο συγκεκριμένα, η κ. Τζάκρη παρέδωσε στον κ. Βασιλειάδη Τεχνική Μελέτη και Τεχνικό Δελτίο Έργου (Τ.Δ.Ε.) που εκπόνησε η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας του Δήμου Αλμωπίας και της προσκόμισε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, στις οποίες προτείνονται μια σειρά από παρεμβάσεις, όπως:
1) Η αφαίρεση του υφιστάμενου χλοοτάπητα του αγωνιστικού χώρου.
2) Προμήθεια και τοποθέτηση άμμου.
3) Ανακατασκευή εδαφικού υποστρώματος γηπέδου.
4) Διαμόρφωση της επιφάνειας με τις κατάλληλες κλίσεις.
5) Κατασκευή δικτύου αποστράγγισης.
6) Προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος άρδευσης και αυτοανυψούμενων εκτοξευτήρων.
7) Προμήθεια και εγκατάσταση χλοοτάπητα με σπορά.
Όπως μάλιστα ανέφερε η κ. Τζάκρη στον κ. Υφυπουργό, βασικός σκοπός των προτεινόμενων παρεμβάσεων είναι η βελτίωση και η αναβάθμιση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου Αριδαίας, καθώς με την πάροδο του χρόνου ο αγωνιστικός χώρος έχει υποβαθμιστεί, ο υφιστάμενος χλοοτάπητας παρουσιάζει έντονη φθορά, ανομοιομορφία, εκτεταμένη αραίωση και σε πολλά τμήματα ανυπαρξία χλοοτάπητα.
Ο κ. Βασιλειάδης συμμερίστηκε την αναγκαιότητα τις εκπόνησης του προτεινόμενου έργου, καθώς θα συμβάλει καθοριστικά στην βελτίωση του αθλητικού χώρου του γηπέδου Αριδαίας μέσα από την δημιουργία σωστών υποδομών με βασική προτεραιότητα την ασφαλή χρήση του γηπέδου και συμφώνησε με την ένταξη του έργου στον Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του φετινού προϋπολογισμού της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Το επόμενο χρονικό διάστημα ο Δήμος Αλμωπίας θα κληθεί για την υπογραφή της σχετικής προγραμματικής σύμβασης με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού προκειμένου να γίνει η εκταμίευση του ποσού και η υλοποίηση του έργου.

2 σχόλια:

  1. Κάτσε, για να καταλάβω δηλαδή: ο Μπίνος δίνει το σχέδιο στην Τζάκρη, αυτή το παίρνει και το δίνει στον υπουργό, ο υπουργός το παίρνει και το πετάει στο καλάθι των αχρήστων. Έτσι λοιπόν, μια και δυο ο Μπίνος πάει στην Αθήνα και το ξανα - δίνει ο ίδιος με τα χεράκια του στον υπουργό συνοδευόμενος από την Τζάκρη επειδή αυτή παρεξηγήθηκε που ο υπουργός την έγραψε κανονικά την πρώτη φορά.
    Αυτό είναι το ρεπορτάζ κύριε Σαμάντη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Ελλάδα του 2018 έτσι εντάσσονται τα έργα. Παίρνει την μελέτη και το τεχνικό δελτίο η υπουργός και πάει στο υπουργείο. Αυτά. Και μετά αρχίζουν τα δελτία για το κατόπιν ενεργειών μου. Αξιος ο μισθός πάντως. Να τα λέμε και αυτά. κ. Σηφάκη μην νευριάζεις αν έτρεξες και εσυ και αν συνέβαλες και συ τα μέγιστα ή έτρεξες μόνον εσύ και προβάλεται η κυρία από τον Δήμαρχο. Θα μας νευρίαζε εξίσου και το δικό σου κατόπιν ενεργειών μου, εν έτη 2018.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)