Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Ρε Σηφάκη , γιατί ασχολείσαι με Καραγκιόζηδες;





Πόσους "ανόητους" θα βρει ακόμα στην Αθήνα φωτογραφηθεί η Θ. Τζάκρη;Καλά
Όσο δικαιολογημένα και να νοιώθει αγανακτισμένος ο βουλευτής του νομού Γιάννης Σηφάκης με τα τερτίπια Τζάκρη-Μπίνου, κακώς ασχολείται  με αυτά τα καραγκιοζιλίκια.
Ο κόσμος γνωρίζει τι κάνει ο καθένας.  Αυτός ας συνεχίσει τον σωστό αγώνα  που κάνει και ας μαζεύουν από την σκόνη τους όλοι και ας παρουσιάζουν ότι θέλουν . Ο κόσμος ούτε χαζός είναι , ούτε και τρώει κουτόχορτο. Το καταλαβαίνουν πολύ καλά πλέον τόσο η Τζάκρη όσο και αυτός ο ανόητος  τοσοδούλης που κατά λάθος έγινε δήμαρχος , από τις αντιδράσεις του κόσμου.
 Ας ασχοληθεί ο ίδιος με τα προβλήματα του κόσμου και ς αφήσει στην Τζάκρη και τον Μπίνο να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά με τα χρήματα των φορολογουμένων.  Επίδειξη μόδας  σαν μανεκέν  σε μία περίοδο που ο απλό κοσμάκης παλεύει για τον επιούσιο .



Όλοι γνωρίζουν ότι ανάπτυξη δεν γίνεται γίνεται με facebook , φωτο, συνεχή ψέματα και fake news

 Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΗΦΑΚΗ
Γιάννης Σηφάκης:  Ανάπτυξη στην Πέλλα και στην Αλμωπία δεν γίνεται με facebook , φωτο, συνεχή ψέματα και fake news

Δεν καλύπτεται η ανικανότητα εκτέλεσης από τον Δήμο Αλμωπίας των 6 εγκεκριμένων (πριν ένα χρόνο) αθλητικών έργων με facebook και  φωτογραφίες που προσπαθούν να καπηλευτούν το έργο άλλων.

Η έχει ήδη από μήνες συζητηθεί με πρωτοβουλία του βουλευτή Γιάννη Σηφάκη με τον Υπουργό Αθλητισμού και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού και έχει υποβληθεί ( με παρότρυνση του βουλευτή και με δικές του ενέργειες) πριν ένα μήνα.
μελέτη του χλοοτάπητα του γηπέδου του Αλμωπού
Η Διοίκηση του Αλμωπού και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος μπορούν να επιβεβαιώσουν όλη την διαδικασία. Η υποβολή από τον Δήμο ήταν μια επιβεβλημένη τυπική διαδικασία.
Πριν ενάμισυ χρόνο σε επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιου Συναδινού στην Πέλλα ( με πρωτοβουλία του Γιάννη Σηφάκη) εγκρίθηκε η κατασκευή 6 αθλητικών έργων – παρεμβάσεων σε υφιστάμενες εγκαταστάσεις στον Δήμο Αλμωπίας.
Παρά το γεγονός ότι έχουν εγκριθεί και υπάρχουν τα κονδύλια πάνω από ένα χρόνο κανένα έργο δεν ξεκίνησε να κατασκευάζεται ακόμη. Την ίδια ώρα όλοι οι άλλοι Δήμοι που χρηματοδοτήθηκαν μετά από τον Δήμο Αλμωπίας ( Σκύδρα, Έδεσσα) τέλειωσαν την κατασκευή των έργων και επαναχρηματοδοτήθηκαν.
Ο βουλευτής έχει συζητήσει εδώ και μισό χρόνο την υποβολή της μελέτης για τον χλοοτάπητα του γηπέδου με την διοίκηση του Αλμωπού και εξασφάλισε πρότυπη μελέτη για να υποβληθεί το έργο ενημερώνοντας τον αρμόδιο αντιδήμαρχο ότι το έργο πρέπει να υποβληθεί από τον Δήμο.
Η μελέτη έχει υποβληθεί πριν ένα μήνα στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και ήδη έχει υποστηριχθεί από τον βουλευτή.
Η συνέχιση στημένων επικοινωνιακών φιεστών θιασωτών της επικοινωνίας , με δουλειά άλλων, μόνο χλευασμό μπορεί να προκαλέσει.
Να γιατί η Αλμωπία έμεινε πίσω. Οι ίδιοι άνθρωποι που 16 χρόνια τώρα την έχουν στο περιθώριο ( όπως και όλη την Πέλλα) να προσπαθούν να φανούν με ξένα κόλυβα μήπως κάποιος ξεχάσει.
Η λογική τους: facebook και φωτο, φωτο φωτο  ίσως κάτι μείνει…
Οι μικροπολιτικαντισμοί που φωτογραφίζουν το παρελθόν της κρίσης δεν μπορούν πλέον να πείσουν ούτε τους εμπνευστές τους.
Χρειάζεται αναπτυξιακό σχέδιο, στόχοι, ιεραρχήσεις, συστηματική και επίμονη δουλειά, αποτελεσματικότητα για την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας του πολίτη.
Η Αλμωπία θα αναπτυχθεί ξεπερνώντας όλες τις παλιές περπατησιές.
(Σ.Σ. Γιατί διαμαρτύρεσαι σύντροφε Σηφάκη; Με την  κατάπτυστη Θ. Τζάκρη ανήκετε στο ίδιο κόμμα. Τραβήξτε κανένα αυτί , αντί να γίνεστε ρεζίλι και να γελάει ο κόσμος μαζί σας. Ακόμα και οι δεξιοί γελάνε με τα τερτίπια της. Η πλάκα θα είναι να την φάνε στην μάπα ως υποψήφια με το κόμμα τους . Χα.Χα. ΧΑ…)

2 σχόλια:

  1. Σηφακη εσύ εβγαλες τον Μπινο την 2η Κυριακή να μην ξεχνιόμαστε!! Ήρθε η ώρα να λουστεις τις επιλογές σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Ο κόσμος ούτε χαζός είναι , ούτε και τρώει κουτόχορτο". Παίζεται. Αν έτρεξε η κυρία με τις μελέτες παραμάσχαλα στο υπουργείο ή αν έτρεξε ο κύριος βουλευτής, να ξέρετε ότι τα κατόπιν ενεργειών μου παραπέμπουν σε τρικοκοσμική χώρα. Σε ένα νορμάλ κράτος τα έργα και οι υποδομές δρομολογούνται έπειτα από ιεράρχηση, σκοπιμότητα και αναγκαιότητα και δρομολογούνται για κάθε περιοχή. Στο Ελλάντα τα έργα χρηματοδοτούνται κατόπιν ενεργειων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)