Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Κατάρες.....

Το σχόλιο της ημέρας με το πενάκι του Γιάννη Δερμεντζόγλου.
Πηγή : tvxs.gr

Και για τον τοπικό Καταρολόγο......

Καλέ μου φίλε, Καταρολόγε της Αλμωπίας!!!!!
Γνωστέ Πατρίς!!!! Θρησκεία!!!! Οικογένεια!!!

Στην Εκκλησία που πας -πνευματικό δεν νομίζω να έχεις όπως τουλάχιστον τον εννοούμε όλοι οι υπόλοιποι, έστω κι αν δεν πάμε στην Εκκλησία ή στο Άγιο Όρος, αλλά πιστεύουμε στον Ένα και μοναδικό Θεό με την ψυχή και το μυαλό μας, και όχι με την τσέπη μας- αλλά και τα ιδιαίτερα μαθήματα που έκανες στο θέμα δεν σου είπανε ότι οι κατάρες ενίοτε ..... γυρνάνε πάνω σ' αυτόν που τις ρίχνει;;;;; Και χωρίς να χρειαστεί να αμαρτήσει, ο απο σένα... κατηραμένος, για να σου τις επιστρέψει!!!!!!!!!
Διότι δεν είμαστε όλοι σ' αυτό τον κόσμο σκουλήκια, εν κρυπτώ τω βίω μας διάγοντες -σαν τα σκουλήκια στους τάφους-, μη αποδεχόμενοι την πραγματική μας φύση. Ζώντας διπλές ζωές για να κρύψουμε την πραγματική μας ταυτότητα!!!!!!
Όπως θα έχεις καταλάβει, τα μηνύματά σου αν και εμάς μας διασκεδάζουν, δεν πρόκειται να δημοσιευθούν διότι θα βρωμίσουν την καλαισθησία των υπολοίπων ανθρώπων!!!!!

Παρόλαυτα αγαπητέ Καταρολόγε της Αλμωπίας,
 πολύ γνωστέ σε μας -δεν μπορείς να το κάνεις και χωρίς να φαίνεσαι!!!! τόση εμπάθεια πια!!!!!!- κάποια στιγμή μπορεί να μας περάσει η διασκέδαση και να κάνουμε έναν έλεγχο μέσω της Υπηρεσίας Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όχι για να σε πάμε στα δικαστήρια, γιατί δεν το αξίζεις - σε καλό σου, είναι γνωστό ότι τα παντελόνια τα φοράς όταν βγαίνεις στο δρόμο!!! 
Και εγώ φοράω παντελόνια, αλλά δεν το παίζω Άνδρας!!!!!!!!- αλλά για να δώσουμε το ονοματάκι σου στον κόσμο όπως κάνουμε πάντα δημοσίως. Είναι νομίζω καλύτερο για τα σκουλήκια του δικού σου στυλ,  -αν και εδώ που τα λέμε είσαι του στυλ του τύπου που σε φτύνουν και θεωρείς ότι ψιχαλίζει -οι αναστολές μου, μέχρι στιγμής, έχουν να κάνουν με την οικογένεια σου - η ειδοποιός διαφορά μας - εσύ προσπαθείς να διασύρεις ανθρώπους, τις οικογένειες τους , να τις διαλύσεις γιατί;;;;;;;;;;; για να διατηρήσεις ή να πολλαπλασιάσεις τα λεφτά, που ούτως ή άλλως ανέντιμα τα έχεις -γνωστό σε περισσότερους απ' όσους νομίζεις!!!-
Εν κατακλείδι, για εσένα,
 αγαπητέ Καταρολόγε της Αλμωπίας, ο Θεός ας κάνει ότι νομίζει μαζί σου. Εύχομαι, επειδή έχω παιδιά να μη σε χτυπήσει εκεί!!! -Γιατί από τα Ελληνικά που  πολύ καλά γνωρίζεις <<αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα>>, δεν είμαι και πολύ σίγουρη ότι σε νοιάζει βέβαια!!!  αλλά εν πάση περιπτώση πρόσεχε με τις κατάρες!!!!

Εμείς έχουμε .........αντικαταριοκτόνο!!!!!!!

Φιλάκια χωρίς κατάρες (είπαμε, δεν το αξίζεις!!!!)
Α.Μ. Τσολέκα (βλέπεις;;;; εδώ είναι τα παντελόνια, ΕΓΩ ΤΟ ΒΑΖΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ, ΕΣΥ ΟΧΙ -η ρομπίτσα το βράδυ ροζ ή λευκή, γιατί για μπλέ ρουα δε σε κόβω -πολλά χρόνια τώρα!!!!-
Καληνύχτα !!!!!!!

2 σχόλια:

  1. Απάντηση στον Ανώνυμος12 Φεβρουαρίου 2018 - 6:41 μ.μ.
    Ναι , πράγματι. Για να του δώσω τα στοιχεία για σένα και τους άλλους κλεφταράδες του τόπου…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)