Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Δεν θα περάσει η πατριδοκαπηλεία


Aνακοίνωση  Της  Νομαρχιακής Επιτροπής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ

Σχετικά με την επίσκεψη του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Σταύρου Κοντονή στην Έδεσσα και στα Γιαννιτσά την Τρίτη 19-6-2018


Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Ιουνίου η προγραμματισμένη επίσκεψη του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρου Κοντονή στα Γιαννιτσά, στο πλαίσιο προώθησης του κυβερνητικού έργου στη περιοχή μας.
Συγκεκριμένα η επίσκεψη εργασίας αφορούσε  την δημιουργία του νέου δικαστικού μεγάρου  Έδεσσας και την ανοικοδόμηση νέου δικαστικού μεγάρου στα Γιαννιτσά.
Είναι προφανές ότι κάποιοι ενοχλούνται από την ανταπόκριση της σημερινής Κυβέρνησης στα αιτήματα των φορέων του Νομού Πέλλας που καρκινοβατούσαν εδώ και 40 χρόνια. Θεώρησαν ότι είναι ευκαιρία να εμποδίσουν τον Υπουργό και προέβησαν σε απαράδεκτες διχαστικές ενέργειες και προπηλακισμούς με αφορμή και την συμφωνία που υπεγράφη την Κυριακή 17-6-2018 στις Πρέσπες για το «Μακεδονικό» μεταξύ των Πρωθυπουργών της Ελλάδας και της ΠΓΔΜ, Τσίπρα και Ζάεφ.
Μια ομάδα 10-15 "γνωστών και αγνώστων"  αγαστά συνεργαζόμενων στελεχών της ΝΔ και της Χρυσής Αυγής, επιχείρησαν να προπηλακίσουν τον Υπουργό και την Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη φωνάζοντας και χυδαιολογώντας κατά τη προσφιλή τακτική τους. Σε άλλες περιπτώσεις απειλούν (στέλνοντας μηνύματα ή τηλεφωνόντας) και τη ζωή ακόμα του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σηφάκη.

Οι ασχήμιες αυτής της μικρής ομάδας έπεσαν στο κενό. Παρά την υπερπροβολή που επιχείρησαν να δώσουν στο επεισόδιο αυτό κάποια ΜΜΕ, ο λαός της Πέλλας τους γύρισε την πλάτη και είπε όχι στον διχασμό. Οι πατριδοκάπηλοι που εκμεταλλεύονται τα γνήσια πατριωτικά αισθήματα ορισμένων πολιτών και προσπαθούν να διαιρέσουν την κοινωνία, δε βρήκαν πρόσφορο έδαφος ούτε στα Γιαννιτσά ούτε στην Έδεσσα.

Ο λαός ολοένα και περισσότερο αντιλαμβάνεται ότι η συμφωνία που πέτυχε η Κυβέρνηση ήταν πολύ καλύτερη από αυτήν που προσπαθούσαν επί 27 χρόνια να πετύχουν οι Κυβερνήσεις της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ και δεν τα κατάφεραν! Η πατριδοκαπηλία ορισμένων δήθεν "Μακεδονομάχων" που εκμεταλλευόμενοι τις ευαισθησίες του Ελληνικού Λαού έκαναν πολιτική καριέρα δεν θα περάσει!

 Σε όλη αυτή την αθλιότητα απαντούμε με νηφαλιότητα και ψυχραιμία. Η υπογραφή της συμφωνίας δίνει την ευκαιρία στην Ελλάδα να παίξει έναν καινούργιο ρόλο στα Βαλκάνια και στην Ευρώπη.

Εμείς, ως ΣΥΡΙΖΑ Νομού Πέλλας, στηρίζουμε πάντα τον δημοκρατικό διάλογο. Αντιλαμβανόμαστε ότι μερίδα των συμπολιτών μας μπορεί να διαφωνεί με  συγκεκριμένες αποφάσεις και σεβόμαστε τη διαφορετική άποψη. Σε κάθε περίπτωση όμως καταδικάζουμε τη βία και τους νοσταλγούς άλλων εποχών. Την αγάπη μας για την Ελλάδα δεν την διαπραγματευόμαστε με κανέναν, ειδικά με εκείνους που σπέρνουν το μίσος και μόνο κακό κάνουν στην πατρίδα και στον Ελληνικό λαό.

2 σχόλια:

  1. ΠΟΙΟ δημοκρατικό διάλογο ρε, ξεχνάτε τα δικά σας όργια? Μην πληρώνετε Μέχρι να πέσουν, δεν πληρώνω, Αγανακτισμένοι, γερμανοτσολιάδες κλπ κλπ Μεγαλύτεροι υποκριτές κ Αριστεροφασιστες δεν υπάρχουν.. Ο κόσμος σας φτύνει κ ΣΕΙΣ νομίζετε ότι οι φασίστες σας κατεβρεχουν.. Η τζακρη ήδη ετοιμάζει την μεταγραφή στην ΝΔ γιατί για την καρέκλα τα κάνω όλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 10:56 τους εκανες τα μουτρα κρεας. φοβηθηκαν τοσο πολύ που ακομα κρυβονται στα σπιτια και στις τρωγλες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)