Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΝΕΣΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΧΡΕΟΣ ΚΛΠ


Στις εκλογές ο Σύριζα μας έλεγε ψηφίστε μας και το χρέος θα το διαγράψουμε γιατί είναι όλοι τοκογλύφοι κλπ  αργότερα εκλιπαρούσαν  τους τοκογλύφους να πάρουν νέο δάνειο και μας χρέωσαν με αλλά 100 δις .

Κατηγορούσαν  τον Βενιζέλο που διέγραψε 110.δις και τον έβριζαν κάθε μέρα  ενώ ο Βενιζέλος τους έλεγε αν εσείς διαγράψετε έστω ένα ευρώ εγώ θα φύγω από την πολιτική .
 Μας είπαν ότι κανένας  δεν πρέπει να πληρώνει τον ΕΝΦΙΑ γιατί είναι ένας απαράδεκτος φόρος  και σήμερα μας λέει ο Τσακαλότος σας βάζουμε και στον ποιο φτωχό άλλα 20 ευρώ και ποιος ξέρει ποσά θα μας έρθουν . Το ekas   δήλωναν ότι με κανένα τρόπο δεν πρόκειται να το κόψουμε και από τα 670 ευρώ τώρα μας άφησαν με 420 ευρώ .
 Το χρέος από 230 δις τα κατάφεραν να το πάνε ΣΤΑ  360 δις και τώρα εκλιπαρούν τους τοκογλύφους  να κάνουν επιμήκυνση για 10 χρόνια τα 100 δις που αυτοί μας φέσωσαν και μας ΕΒΑΛΑΝ και ένα μαξιλάρι στα δικά τους ταμεία με το σκεπτικό  ότι αν δεν μπορείτε να πληρώσετε τις δώσεις σας κλπ  θα τα περνούμε από το μαξιλάρι και αν τελείωση το Μαξιλάρι τότε θα σας  πάρουμε  και το πάπλωμα .
 Και μετά από όλα αυτά βγαίνουν η του σύριζα και χαίροντα ότι μας έσωσαν και ότι  βγαίνουμε   από τα μνημόνια που αυτή με έναν απλό νόμο θα τον είχαν καταργήσει .
Το  δικό μου απλό συμπέρασμα είναι ότι το χρέους είναι 360 δις και για αυτό τα παπαγαλάκι  των τηλεοράσεων κυρίως των κρατικών κάθε μέρα μας βομβαρδίζουν με αυτές τις  αθλιότητες   δεν λένε κουβέντα  λες και ζούμε ακόμη στην παλιά Ζιμπάμπουα και δεν ντρέπονται καθόλου οι πρώτοι φορά αριστεροί .
Αυτά τα απλά και φιλικά  θέλησα να σχολιάσω όπως παλιά με τις πολιτικές αναλύσεις με τον Ανέστη Αναστασιάδη 2-4 μ.μ. στο Ράδιο Φωνή της Τούμπας 105.5. efem stereo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)