Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Α.Σ. (f.C.) ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ Δυναμική η πρώτη παρουσίαση της ομάδος


Με απόλυτη επιτυχία και την παρουσία πάνω απο 150 άτομα, πραγματοποιήθηκε η 1η συνάντηση της νέας ομάδος ΑΣ (F.C.)Γιαννιτσά που έγινε στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου Γιαννιτσών.
Σε αυτό το πρώτο κάλεσμα, το δυναμικό παρόν τους έδωσαν, αγνοί φίλαθλοι και επιχειρηματίες της Πόλης, που διψούν για ποδόσφαιρο.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πέλλας κ Στάμκος, αντιδήμαρχοι και οι 2 άλλες παρατάξεις του Δημοτικού συμβουλίου με τους επικεφαλής τους κ Παπανικολάου και Καστερίδη που και οι 3 πήραν το λόγο και χαιρέτησαν την εκδήλωση.
Παρόντες ήταν επίσης Νομαρχιακοί σύμβουλοι, η Ένωση Πέλλας , ενώ άξιο λόγου ήταν το γεγονός ότι 5 πρώην πρόεδροι της Αναγέννησης ήταν παρόντες και συμμετέχουν στην προσπάθεια ο λόγος για τους κ. Ιορδανίδη, Κάλτση, Καραογλανίδη Αργυρόπουλο και Λαζόπουλο με τον τελευταίο μάλιστα να μπαίνει και στο διοικητικό σχήμα.
Την παρουσίαση των σχεδίων της νέας ομάδος έκανε ο αθλητικογράφος (υπ. Τύπου) Γ. Χατζηχρήστος , ενώ μίλησε ο όλο το Δ.Σ. της ομάδος που ανάλυσαν τα πλάνα τους . Μάλιστα έντονο ήταν το χειροκρότημα όταν πήραν το λόγο ο πρόεδρος κ. Δανιήλίδης που καταχειροκροτήθηκε από το πλήθος όπως και οι αναπληρωτής πρόεδρος κ Πανίδης και τα υπόλοιπα μέλη ο κ Νικολαΐδης ο κ Λαζόπουλος και ο κ. Φουντουκίδης που αποτελούν το Δ.Σ. του συλλόγου.


Ανακοινώθηκε επίσης όλο το Τεχνικό τημ που αποτελείτε από τους Δημήτρη Τομπάζη προπονητή, Μάκη Γαζόπουλο Γυμναστή, Στέργιο Κιουρκα Τεχνικό διευθυντή και Γρηγορόπουλο προπονητή τερματοφυλάκων.
Απο σήμερα θα ξεκινήσουν οι ανακοινώσεις για τις πρώτες μεταγραφές , αναμένεται μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας το ρόστερ να είναι υπέρ πλήρες και πολύ ανταγωνιστικό.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)