Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Τρέμει Χ. Μπάτση Δ. Βέσκο ο Δήμαρχος Αλμωπίας


 
Ούτε τα προσχήματα δεν μπορεί να κρατήσει πλέον ο Δήμαρχος Αλμωπίας με τους πρώην δημιουργικούς και αποτελεσματικούς του συνεργάτες Χρήστο Μπάτση και Δημήτρη Βέσκο.
Έτσι σε κάθε ευκαιρία προσπαθεί να εξαπολύει αναίτιες επιθέσεις εναντίον τους. Οι επιθέσεις μάλιστα οξύνονται κάθε φορά που στα αυτιά του φτάνουν οι κινήσεις των δύο για συγκρότηση συνδυασμού στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.


Στη συνεδρίαση της Δευτέρας με ανόητα προσχήματα επιτέθηκε στον Δ. Βέσκο που δεν του δίνει λογαριασμό  για την δευτεροβάθμια επιτροπή της οποίας είναι πρόεδρος. Μάλιστα τον κάλεσε να δηλώσει ανεξαρτητοποίηση  για να αναλάβει άλλος από την δημοτική ομάδα την προεδρία.


Ο Δήμαρχος απεγνωσμένα  κάλεσε τον Δ. Βέσκο να ξεκαθαρίσει την θέση του : «Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα. Ας ξεκαθαρίσουμε: Ανήκουμε σε αυτή τη δημοτική ομάδα; Τότε ασκούμε διοίκηση με αυτή. Αν διαφωνούμε, ανεξαρτητοποιούμαστε και σηκωνόμαστε και φεύγουμε. Εγώ ξέρω στη ζωή μου να είμαι ξεκάθαρος. Όταν διαφωνώ με κάτι, δεν κρύβομαι υπό την σκέπη άλλων».
Ο Δήμαρχος βέβαια είπε μισές αλήθειες και πάλι. Όπως του υπενθύμισε και ο Δημήτρης Πασόης , έχει το δικαίωμα από τον νόμο να τον διαγράψει από την δημοτική ομάδα. Δεν το κάνει όμως γιατί δεν έχει τον απαιτούμενο αριθμό  ψήφων που χρειάζεται , για αυτό και προσπαθεί μέσα από διασυρμούς και ψευτοδιλήμματα να τον εξαναγκάσει σε παραίτηση. 

Η κατάσταση με τον Χρήστο Μπάτση είναι ακόμα χειρότερη. Βλέποντας τον πρώην συνεργάτη να τοποθετείται ξεκάθαρα και   απλά για τα καθημερινά προβλήματα , τα παίρνει στο κρανίο. Γνωρίζει την μεγάλη απήχηση που έχει ο Χρ. Μπάτσης , προσπαθεί μάταια να τον μειώσει.



Η  απάντηση του Δημάρχου Αλμωπίας  Δημήτρη Μπίνου στον Δημοτικό ΣύμβουλοΧρήστο Μπάτση, με αφορμή την κριτική που του άσκησε ο τελευταίος σε σχέση με την  επισκευή του ασθενοφόρου -δωρεά  του Ν. Ξενιτίδη, ήταν οργισμένη.



Ο Δήμαρχος θύμισε στον Χ. Μπάτση ότι ήταν τρία χρόνια Αντιδήμαρχος και πως έχει ευθύνες. «Αναλογιστείτε τι λέτε μερικές φορές. Λέτε πράγματα τα οποία σας εκθέτουν», του είπε. Και συνέχισε ο Δήμαρχος, λέγοντας πως αυτές οι κινήσεις δεν είναι προεκλογικές φιέστες, αλλά είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς που έχει γίνει αυτά τα χρόνια στη Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών. «Να πάψετε να βλέπετε παντού φαντάσματα», κατέληξε ο Δήμαρχος.
Μάλιστα με ύφος δήθεν ταπεινό ,έκανε γνωστό ότι χρηματοδότησε ο ίδιος την επισκευή του ασθενοφόρου που δώρισε ο Ν. Ξενιτίδης. Μόνο που κανείς δεν γνωρίζει που βρίσκεται αυτό το περιβόητο ασθενοφόρο.

« Και εγώ έβαλα λεφτά από την τσέπη μου για να γίνουν πολλά πράγματα , του ανταπάντησε ο Χ. Μπάτσης. Το έκανα όμως επειδή το ήθελα . Δεν μου το ζήτησε κανείς. Πρέπει να το διατυμπανίζουμε διαρκώς;» 'αποστόμωσε τον Δ. Μπίνο

O Χ Μπάτσης αναφέρθηκε και στη λειτουργία των σχολείων, επικαλούμενος συζητήσεις του με διευθυντές και σημειώνοντας ότι υπάρχουν προβλήματα.Εξέφρασε δε τον φόβο ότι θα υπάρξουν πολλά προβλήματα , αν δεν ληφθούν έγκαιρα τα απαραίτητα μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)