Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Με ...ΜΑΤ και ΜΕΑ η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας

Γιάννης Ουργαντζόγλου





Νίκος Μήντσης









Πολυάριθμη αστυνομική δύναμη από  το Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας χρειάστηκε να μεταβεί στο
Δημαρχείο  στην Αριδαία  όπου συνεδρίαζε το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας


. Την αστυνομία κάλεσε ο Δήμαρχος Δ. Μπίνος , μετά από έντονη λογομαχία που είχε με τον πρόεδρο της Κοινότητας Θηριόπετρας. Ο Δήμαρχος αναφερότανε σε εργασίες που έχουν γίνει στα κτίρια διάφορων κοινοτικών καταστημάτων. Ο Γιάννης Ουργαντζόγλου τον ρώτησε για ποιον λόγο αγνοείται επιδεικτικά η κοινότητά του και γενικά η περιοχή της ανατολικής Αλμωπίας.
Είπε στο Δήμαρχο ότι ευτυχώς σε πέντε μήνες ο κόσμος θα τους διώξει. Ανταπάντησε ο Δήμαρχος και οι τόνοι ανέβηκαν. Ο Δήμαρχος τηλεφώνησε στην Αστυνομία ,που έφτασε αμέσως . Τα πνεύματα όμως ήδη είχαν ηρεμήσει. ‘Εντονη αντιπαράθεση ξέσπασε και μεταξύ του Δημάρχου με τον πρόεδρο της Σωσάνδρας Νίκο Μήντση ο οποίος με αφορμή προσφατες επισκέψεις του Δημάρχου , τον κατηγόρησε σε υψηλούς τόνους ότι  αγνοεί και δεν σέβεται τους θεσμούς. Ο Πρόεδρος του  Δημοτικού Συμβουλίου Σίμος Σωτηριάδης , διέκοψε τη συνεδρίαση. Στην επανέρξη οι δύοπλευρές  έδωσαν αμοιβαίες εξηγήσεις και το  συμβάν έληξε εκεί.

7 σχόλια:

  1. πιστος στο δογμα Μητσοτακη.το κρατος ειστε εσεις.τι δεν καταλαβαινουμε;αυτη ειναι η ΔΕΞΙΑ,οσο και αν προσπαθει να κρυφτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παρουσιάζεις την αλήθεια όπως σε βολεύει βλέπω! μήπως κάποιος απείλησε τον δήμαρχο οτι θα τον πετάξει απο το παράθυρο? οι τόνοι δεν ανέβηκαν πάντως απο τον δήμαρχο! και δεν νομίζω να ειναι σωστό να φωνάζουμε στον δήμαρχο και να μην υπάρχει ίχνος σεβασμού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πεστα φίλε μου..
      Ο σαμανδης το .... μαλλον δεν εχει φαει αυτο που πρεπει να φαει για αυτο και γράφει ότι του κατέβει

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμε 7:49 Είδες εσύ εκτός από ψέμα και το δούλεμα του δημάρχου προς τους δημότες τίποτε άλλο;άιντε κάντε καμιά δουλειά με τον ψέφτη
      που βγάλαμε .

      Διαγραφή
  3. ΑΝΏΝΥΜΕ 12:18 Το μυαλό σας στο φαγητό είναι,θα σκάσετε !.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μητρες-Σαμανδης 1-0 Με όλο το φαγητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)