Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Δήλωση Γιάννη Σηφάκη για το πρόβλημα «ΑΘΗΝΑ» : « Κανείς δεν δικαιούται να παίζει με τον πόνο των ταλαιπωρημένων αγροτών



ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ
ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΗΝ ΤΖΑΚΡΗ.
ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ  
ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ  ΤΟΥ
 ΑΠΛΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ





     προσπαθώντας μόνο να «μπερδέψει» την λύση που ήδη έχει εξασφαλιστεί με νομοθετική διάταξη στο πρώτο νομοσχέδιο του  Υπουργείου Οικονομίας που θα ψηφιστεί πριν τα Χριστούγεννα. Η ανευθυνότητα δεν θα βλάψει την τελική λύση. 


Αυτά αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σηφάκης.
Αν και δεν κατονομάζει κανέναν ο βουλευτής ,προφανώς αναφέρεται στη Θ. Τζάκρη , η οποία στην απελπισία της έχει αρχίσει να γίνεται επικίνδυνη. Ενώ έχει δρομολογηθεί η λύση και είναι ζήτημα χρόνου η οριστική 



Νομίζει ότι απευθύνεται σε ηλίθιους η Μεγάλη Θεοδώρα . Ξέχασε τι έλεγε πριν ένα χρόνο για την ομάδα παραγωγών ΑΘΗΝΑ. Τελικά ή αυτή είναι για "δέσιμο" ή ο κόσμος;




διευθέτησή του, η Θ. Τζάκρη άρχισε ξανά τις ανούσιες ¨περαντζάδες¨από διάφορα  αρμόδια-αναρμόδια υπουργεία να γίνεται ντόρος, μπερδεύοντας και ανακατεύοντας ότι έχει γίνει ως τώρα.

 Ο Γ ιάννης Σηφάκης στην ανακοίνωση του αναφέρει ακόμα ότι «Οι ταλαιπωρημένοι αγρότες δεν χρειάζονται «όψιμους» προστάτες διαφόρων αποχρώσεων που δήλωναν σε όλους τους τόνους ότι δεν υπάρχει περίπτωση πολιτικής λύσης και καλούσαν τον κόσμο σε δικηγορικά γραφεία. Και τώρα, μόνο και μόνο για προσωπικό συμφέρον,  επιδιώκουν να «μπερδέψουν» τα πράγματα ( πηγαίνοντας σε αναρμόδια Υπουργεία) με κίνδυνο μη ολοκλήρωσης της διαδικασίας ψήφισης της λύσης που εξασφαλίστηκε περνώντας από χίλια μύρια κύματα, λύση που απαλλάσσει πλήρως τα απλά μέλη που δεν ήταν στο ΔΣ και δεν είχαν διοικητική ευθύνη. 
Είναι κρίμα να πάει «στράφι» η όλη προσπάθεια που θα δώσει λύση στο μεγαλύτερο κοινωνικό πρόβλημα της Πέλλας και όποιος την βλάψει θα έχει να λογοδοτήσει σε όλους τους πληγέντες αγρότες και τις οικογένειες τους. Καλώ τους αγρότες να περιφρουρήσουν την λύση που εξασφαλίστηκε». 
Τελικά εκεί στοΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αρχίσουν να τραβάνε αυτιά;
Η προκλητική για τον απλό λαό βουλευτίνα  έχει αρχίσει να γίνεται  πλέον και επικίνδυνη .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)