Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Απάντησε για όλα ο Μπίνος εκτός για τον Σταυράκη



 ΠΟΥ  ΟΔΗΓΑΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ


 Ερώτηση με ποια ιδιότητα και αν δικαιούται από  τον νόμο να οδηγεί το  αυτοκίνητο του Δήμου που χρησιμοποιεί δήμαρχος,  ο προσωπικός φωτογράφος του απερχόμενου  δημάρχου τέθηκε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας από τον Κώστα Νικολαϊδη. Την ερώτηση συμπλήρωσε και ο Δημήτρης Ασβεστόπουλος, ο οποίος υπενθύμισε ότι είχε κάνει πέρυσι και ο ίδιος την ερώτηση. Ο Μπίνος απάντησε σε όλα αλλά την συγκεκριμένη ερώτηση  δεν την... άκουσε ούτε και απάντησε ποτέ. Οι ερωτώντες του επισήμαναν ότι η προκλητική αυτή συμπεριφορά έχει αγανακτήσει ακόμα και κοντινούς  του συνεργάτες. Ρωτήθηκε ακόμα ο υπεύθυνος για την κίνηση των οχημάτων αν έχει δοθεί κλειδί του αυτοκινήτου του δημάρχου και αυτός απάντησε αρνητικά. Είναι γνωστό βέβαια σε όλους ότι συνήθως αυτός οδηγάει παράνομα το αυτοκίνητο με την έγκριση του δημάρχου που θεωρεί ότι είναι ιδιοκτησία του. Το προσωπικό του αυτοκίνητο όμως ο Μπίνος  δεν   το έχει εμπιστευτεί ούτε μία φορά στον φωτογράφο του.
Ο Αντιδήμαρχος Στέφανος Αβραμίκας   υποστήριξε  το  αμίμητο , παραδεχόμενος  τις καταγγελίες , ότι αυτό μπορεί να συμβαίνει όταν έχει ...πονοκέφαλο ο δήμαρχος.
  εμμέσως και επιβεβαιώνοντας

3 σχόλια:

  1. οι θεοσεβουλες μπαλαρινες οι τρεις μαγοι ο φελος με την φουστανελακι ο δημαρχος και ο διαμορφοτης καθοδιγητης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα τι κακοπροαίρετοι άνθρωποι που είστε!
    Ο προσωπικός φωτογράφος οδηγεί το αυτοκίνητο με τον δήμαρχο ως συνοδηγό επειδή ο μέγας άρχων πρέπει να μιλάει στο κινητό τους και ως γνωστόν απαγορεύεται διά νόμου να κάνει ταυτόχρονα και τα δύο!!!
    Όταν συμβαίνει να το οδηγεί μόνος χωρίς τον δήμαρχο δίπλα, είναι επειδή πηγαίνει να τον παραλάβει από συνάντηση όπου ο δήμαρχος δεν μπορεί να οδηγήσει επειδή βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση. Συνέχεια δηλαδή!!!
    Καταλάβατε τώρα;
    Έιγκιντίιιιιιιιι............ Κούτρε Μήτρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κωμικοτραγικά και βρε αβραμικα τι ρόλο βαράσ του δικηγόρου;κάτσε στα αυγά σου σου γιατί δε σε παιρνειλες χαζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)