Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Τα βρόντηξε ο Γιώργος Χατζηγιαννίδης στον Δήμο Αλμωπίας


Ζήτημα χρόνου ήταν η υποβολή  παραίτησης του δημοτικού συμβούλου Γιώργου Χατζηγιαννίδη  από το πόστο του εντεταλμένου συμβούλου σε θέματα που αφορούν τον Αθλητισμό και τον Εθελοντισμό,
στην οποία είχε ορισθεί με  την υπ αρ. 1723/109/22-01-2018 απόφαση του Δημάρχου Αλμωπίας.
Χαμηλών τόνος , αθόρυβος και δημιουργικός στον τομέα του , μάλλον ενοχλούσε ακόμα και τον δήμαρχο  με την σοβαρή δουλειά που έκανε. Προφανώς δεν ανήκε στο κύκλο αυτών που λιβανίζουν και κοιμίζουν τον δήμαρχο και προτίμησε να αποχωρήσει αξιοπρεπώς . Ακόμα από την εποχή που ήταν Αντιδήμαρχος  η συμπεριφορά των ¨εξαπτέρυγων¨δεν ήταν και η καλύτερη . Όσες φορές  εισηγήθηκε λιτά , απλά και τεκμηριωμένα τα θέματα του , έβρισκαν προσχήματα να τα αναβάλλουν , θεωρώντας ότι έτσι τον μειώνουν . 
Η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι , σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες είναι  η διοργάνωση του ιαματικού ημιμαραθώνιου στο Πόζαρ
Τις αρμοδιότητες του, αναλαμβάνει σύμφωνα με την 2487 από 22/11/2018 απόφαση του Δημάρχου Αλμωπίας  ο Χρήστος   Χουρσόγλου.
Ο Γιώργος Χατζηγιαννίδης δεν έχει προβεί σε καμία δήλωση . Ούτε όμως και ο λαλίστατος και επί παντός επιστητού  απερχόμενος δήμαρχος Αλμωπίας, που έμεινε πλέον με ελάχιστους γλύφτες- μισθοφόρους γύρω του.

8 σχόλια:

  1. ΆΞΙΟΣ...ένα παιδί δραστήριο,δημιουργικό...
    Όποιος και να αναλάβει τη θέση του αυτά που είχε κάνει δε πρόκειται να τα κάνει κάνενας γιατί πολύ απλά δε θα έχει τις δυνατότητες να τα συνεχίσει εφόσον δεν θα γνωρίζει από αυτά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργο αν πάς με τον Χατζηδημητρίου στις επόμενες εκλογές στη Ξιφιανή θα σε στηρίξει το 100% ,θα είναι μαζύ σου Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ καιΚΚΕ (ΣΥΡΙΖΕΟΥΣ την Ξιφιανή δεν έχει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιο αχρηστος δημοτικός συμβουλές από τον Χατζηγιαννιδη δεν υπάρχει, κινδυνευει το πρόγραμμα για τους παιδικους σταθμός οπου είναι πρόεδρος, και για τον αθλητισμό δεν έκανε τίποτε, πρόσεχε και εξασφαλιζε τα συμφέροντα του αδερφού του. Δεν θα λείπει σε κανέναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι από τους ελάχιστους που όταν υπήρχε θέμα του αδερφού του σηκωνόταν και έφευγε για να μην ψηφίσει επικαλούμενος πολύ ορθά κώλυμα όπως προβλέπει ο νόμος. Τώρα τι βλακείες σας βάζει να γράφετε εκείνος ο με τις μετρημένες μέρες καραγκιόζης , είναι δικό σας θέμα. Το ήθος του Χατζηγιαννίδη δεν μπορείτε να το φτάσετε.

      Πέτρος Σαμάνδης

      Διαγραφή
    2. Φίλε μου όποιος κ αν είσαι προφανώς και δεν ξερεις τι σου γινεται γι αυτο κ μιλας με αυτον τον τροπο..σε σένα μπορει να μη λειπει γιατί προφανώς δεν τον ξερεις..οταν ανοιγουμε το στοματακι μας κ ξεστομιζουμε οτι βλακεια μας κατεβαινει προσέχουμε..προφανως δεν τον συμπαθεις κ τα λες αυτα που μπορει κ να εισαι κ ο μονος..μαλλον τα λες απο ζηλεια γτ αυτα που εχει κανει αυτος εσυ δε θα μπορουσες να τα κανεις..ουτε στο μικρο τ δαχτυλακι δεν τον φτανεις γιαυτο καλυτερα να κλεισεις το στομα σ κ να μη λες οτι σ κατεβαινει!!!

      Διαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΥΠΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ Η ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΕΡΙ ΑΧΡΗΣΤΙΛΑΣ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΟΥΝΗΣΕ Η ΤΗΝ ΚΟΥΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙΣ.ΛΑΜΠΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αρχίσαμεεεεεεεεεεεεε απο τωρα κλείνει το μαγαζί αντε να παίρνει δειρα και ο Ζαχαριάδης τώρα αντε Κώστα εκφρασου ελευθερσ η μήπως είναι πολλά τα λεφτά???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΕΤΑ ΑΛΟΙΛΟΓΛΥΦΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΤΟΥΣ - ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΤΕ ΕΝΑΙ ΜΑ---ΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)