Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Παγωμένη η Αλμωπία και ο Δήμος




Αιχμάλωτη της κακοκαιρίας και της απροετοιμασίας του Δήμου βρίσκεται η Αλμωπία ,
Τα πάντα σχεδόν έχουν αφεθεί στην τύχη τους και έχουν εγκαταληφθεί. Τα παράπονα είναι από παντού, ενώ οι υπεύθυνοι προσπαθούν με μισόλογα να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Ούτε και αυτές τις δύσκολες για τον κόσμο ,ωρες,  ξεχνούν τα χούγια τους . Επιχειρούν με την δημοσίευση φωτογραφιών που απεικονίζουν σταθμευμένα μηχανήματα να δείξουν ότι κάτι κάνουν. Δεν μπαίνουν κάν στο κόπο να ενημερώνουν σε τακτά διαστήματα τον κόσμο.
Η κίνηση στους δρόμους γίνεται με αλυσίδες και μεγάλη προσοχή.



6 σχόλια:

  1. Ο Δήμαρχος είναι πολύ προχωρημένος! Άδραξε την ευκαιρία και φροντίζει για την αύξηση του πληθυσμού της Αλμωπίας. Οι γεννήσεις τον Οκτώβριο του 2019 θα δείξουν το αποτέλεσμα του εγχειρήματος!
    Εύγε κούτρε μήτρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ανατολική Αλμωπία απο Εξαπλάτανο έως Αρχάγγελο είναι νεκρή ,με πολύ δυσκολία κινούνται και αυτοκίνητα 4χ4 ?να πάτε στο διάολο άσχετοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Δήμος είναι σε επιφυλακή κ ο Δήμαρχος έπινε τσίπουρα στην Ίδια(χθες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΑΓΟΡΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΧΙΟΝΟΠΟΛΕΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλους εσάς τούς παραπάνω, εμείς η ψηφοφόροι τού Δημάρχου σάς έχουμε γραμμένους στα κακαλα μας το τί λέτε και τί γράφετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α ψηφοφορε εδώ τα χαλάμε σε λάθος πρωσοπο γράφεις ενικο να χρησιμοποιήσετε απο δω και πέρα ελάχιστοι μηνατε μετρημενοι στα δάχτυλα του ενος ποδιού όσο γιά τα κα........... Πού λες ντροπη εχεις τελειώσει καί φιλολογος.......!????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)