Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Διάγγελμα του « Ύπατου» Άρχοντα για την κακοκαιρία



Αγαπητοί και λατρευτοί μου υπήκοοι της Αλμωπίας.

Με την βοήθεια του Θεού και της τεχνολογίας  που παίζω καλά στα δάχτυλά μου , όπως και άλλα πράγματα, βρίσκομαι στην θεάρεστη θέση να σας ενημερώσω για την κακοκαιρία. 

Πρώτον ευχαριστώ τον Θεό που μας έδωσε αυτά τα  καιρικά φαινόμενα διότι αυτός γνωρίζει  καλύτερα τους λόγους. 

Δεύτερον , ως καλός Χριστιανός δεν θα καταγγείλω την αντιπολίτευση του Δήμου , διότι δεν έκανε καμία  πρόταση για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας. 

Τρίτον έχω ιερό δικαίωμα να προστατεύσω το χιόνι από ανθρώπινες παρεμβάσεις , διότι η περιοχή είναι χαρακτηρισμένη ως  NATURA

Τέταρτον όσα διαβάζετε ή βλέπετε είναι αποκυήματα νοσηρών φαντασιών των πολιτικών μας αντιπάλων και  της κακοήθειας του Τύπου.Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα πουθενά

 Αγαπητοί και λατρευτοί μου υπήκοοι, Εμείς μόνο ένα μέλημα έχουμε. Το δικό σας καλό . Όταν δεν αντίκειται στους νόμους της φύσης  και  στη διατάραξη της δικής μας ησυχίας. 

Για αυτή την κατανόησή σας θα σταθούμε γενναιόδωροι απέναντί σας. Θα σας κάνουμε την χάρη να είμαστε ξανά υποψήφιοι στις εκλογές  και να σας επιτρέψουμε να μας ψηφίσετε. 

Διακατεχόμενος από τα ταπεινά σας  και ειλικρινή σας αισθήματα 


 



Ο  «Εκλεκτός  του Θεού» 

 Δήμαρχος  Αλμυωπίας

5 σχόλια:

  1. Πιο αληθινό δεν γίνετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μεγαλύτερη σαχλαμάρα που αναρτήθηκε εδώ.

      Διαγραφή
  2. Δημαρχιακο γραφειο ειναι αυτο;μοιαζει πιο πολυ με ιντερνετικο εκλησακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας καθαρίσει κανέναν δρόμο και μετά θα δούμε αν τον ψηφίσουμε. Έχει δρόμους που θέλουν αλυσίδες ακόμα. Νομίζουν ότι τελείωσαν. Κούνια που τους κούναγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ίδιος κατάλαβε τη έγραψε? Αν το έγραψε αυτός (που πολύ αμφιβάλω). Ούτως ή άλλως απευθύνεται στους ψηφοφόρους του, οι οποίοι για να τον ψηφίζουν δεν τους κόβει και πολύ, οπότε ας γράψω κάτι ακαταλαβηστικο να δείξω και τη μόρφωση μου, να κάνω εντύπωση. Δεν καταλαβαίνουν που δεν καταλαβαίνουν, ας πετάξω κάτι και για το θεό να τα συγκινησω τα χαιβανια και... ΕΤΟΙΜΟΣ!!!! Ε ρε με τι ηλιθιους έχουμε μπλέξει!!!!! Αι σιχτιρ πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)