Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Απειλούν τους βουλευτές μέσω αφισσών


 



ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΑΦΙΣΣΕΣ;




Τους ίδιους τους βουλευτές άρχισαν να απειλούν  κάποιοι για την στάση τους  τη συμφωνία των Πρεσπών,.
Κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας ομάδες διαμαρτυρόμενων κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών κόλλησαν αφίσες με τα πρόσωπα τοπικών βουλευτών των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ σε κεντρικά σημεία πόλεων.

Οι αφίσες έχουν τα πρόσωπα των βουλευτών και το ερώτημα «Εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;». Οπως αναφέρει το thestival οι εμπνευστές αυτής της καμπάνιας τονίζουν ότι η δράση τους θα συνεχιστεί και σήμερα το βράδυ.
Μεταξύ των βουλευτών είναι και οι δύο του νομού μας.
Όταν φτάνουν σε σημείο να απειλούν βουλευτές τι μπορούν να περιμένουν οι απλοί πολίτες που διαφωνούν  με τους συγκεκριμένους διαφωνούντες;
Απλή απορία . Ποιος πληρώνει τις αφίσσες;

15 σχόλια:

  1. Ο σορος με το ουρανιο τόξο πληρωνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΙΛΗ?
    ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΩ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σαλτα και γαμησου ρε....ολοι οι δεξιοι μου γινατε πατριωτες....πατριδοκαπηλοι ειστε ρε και θεομπαιχτες

      Διαγραφή
    2. Οι βουλευτες ειναι οι εκπρωσοποι του λαου.Ο λαος αποφασιζει μεσω των βουλευτων

      Διαγραφή
    3. Και όλοι οι αριστεροί γίνατε φασιστες

      Διαγραφή

  3. Ο Ζουράρις στη θέση της Νοτοπούλου; Τι είπε ο Γρηγόρης Ψαριανός στο Athens Voice Radio 102.5
    «Είναι πρωτοφανές στα κοινοβουλευτικά χρονικά αυτού του κρατιδίου, αυτού του κρατικού μορφώματος που ζούμε, του Κατσαπλιαδιστάν, είναι πρωτοφανές ακόμα και για το Κατσαπλιαδιστάν, αυτή η αθλιότητα, μια κυβέρνηση περιτριμμάτων, αποστατών, δύο κομμάτων όπου το ένα είναι ακροαριστερό, το άλλο ακροδεξιό, συνεργάζονται 4 χρόνια, το ένα φεύγει από την κυβέρνηση αλλά αφήνει τους 4 από τους 7 βουλευτές του, από τους οποίους διαγράφει τους 2 αλλά δεν διαγράφει τους άλλους 2, διαγράφει αυτούς που είναι υπουργοί αλλά δεν διαγράφει αυτούς που θα γίνουν υπουργοί μεθαύριο, γιατί ο Ζουράρις θα πάει στη θέση της Νοτοπούλου και στη θέση του Ηλιόπουλου στο υφυπουργείο Εργασίας θα πάει ο Παπαχριστόπουλος…» ανέφερε, χαρακτηρίζοντας με καυστικό τρόπο «ΑΝΕΞΕΛ» τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

    «Μόνο η χούντα έβαλε εν ενεργεία στρατιωτικό ΥΠΕΘΑ, τον Σπαντιδάκη, τελεία» σημείωσε αναφερόμενος στο διάδοχο του Πάνου Καμμένου στο υπουργείο Άμυνας και λέγοντας πως «αυτά γίνονται μόνο στη Βενεζουέλα, στη Βολιβία, στην Κολομβία».

    «Έχει μια ειλικρινή στάση και αποφασισμένη εδώ και καιρό να συμπλεύσει με τον ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ερωτηθείς για τη στάση του βουλευτή Σπύρου Δανέλλη, εξηγώντας «επειδή έχει ένα αντιδεξιό σύνδρομο πολύ σκληρό».

    «Εγώ τον έχω καλέσει να πει δημόσια πως δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στο Ηράκλειο ή στο Ακρωτήρι, ούτε στο ευρωψηφοδέλτιο, ούτε σε κανένα συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές» πρόσθεσε.
    https://www.youtube.com/watch?v=HnPKdfcsqMU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. samanthh eisai apla emmetikos!!tha eprepe na ntrepesai gia auta pou tolmas kai grafeis dhmosia!!Mathe sthn zwh soy na kaneis antikeimenikh dhmosiografia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι αθλιότητες του υπόκοσμου θα πέσουν στο κενό...ας πάρουν χάπια οι ψεκασμένοι στο μίσος...
    Και ψήφο εμπιστοσύνης θα πάρει η κυβέρνηση αύριο και η εθνική και πατριωτική συμφωνία των Πρεσπών θα ψηφιστεί ( κατοχυρώνοντας την Μακεδονία μας και αλλάζοντας σε όλη την υφήλιο το όνομα των γειτόνων) και οι εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο με νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.
    Να πάρει αποστάσεις από τις αθλιότητες ο Κούλης αλλιώς είναι συνυπεύθυνος... Περαστικά στους ψεκασμένους με μίσος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν φταίνε οι βουλευτές, αυτοί που τους ψήφισαν φταίνε..... άρα καταλαβαίνετε τι έρχεται στην Ελλάδα ή σε μια μια χώρα που είναι υπό κατοχή. Όταν είσαι υπό κατοχή με γερμανοτσολιάδες εκατέρωθεν, που συνεργάζονται με την Μέρκελ (χίτλερ) , επόμενο είναι ο ύπουλος διαμελισμός της κατεχόμενης χώρας και με τους ραγιάδες να σιτίζονται και να κοιμούνται ή να τους έχουν χειροκροτητές στις ομιλίες και στα συλλαλητήρια. Η συνέχεια έπεται.....καμιά αριστερή κυβέρνηση δεν έφυγε χωρίς να δημιουργήσει εμφύλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βγήκαν βουλευτές με της ψήφους των Ελλήνων υποτίθεται ότι πρέπει να υπηρετούν τους Έλληνες το 85% των Ελλήνων είναι κατά της συμφωνίας με ποιο δικαίωμα κύριοι βουλευτές πάτε κόντρα στην βούληση του Ελληνικου λαού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο λαός από αυτήν την κυβέρνηση ερωτήθηκε δύο φορές ! από την δικιά σου κυβέρνηση θα ερωτηθεί τον Οκτώβριο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυβέρνηση που έχει 145 βουλευτές δεν είναι κυβέρνηση είναι ολιγαρχία

      Διαγραφή
    2. Ο ΛΑΟΣ ΕΡΩΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΜΠΑ ΣΕ ΝΑΙ.
      ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.
      ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ; ΟΧΙ.ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ. ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΑΠΟΦΑΣΟΣΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΟΜΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

      Διαγραφή
  9. Πλάκα έχεις ρώτησαν να ξεπούλησουμε την Μακεδονία; η μόνο εσένα ρωτησαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι ποιο δημοκρατικο από ένα δημοψήφισμα;φοβαστε δημοκράτες μου την δημοκρατία;;;αριστεροφασιστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)