Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Κάνει μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα

Ποιος πληρώνει τα φωτογραφικά βίτσια του δημάρχου;

Ο ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΣ 
κ. ΜΠΙΝΟΣ


ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ "ΚΟΛΛΗΤΩΝ" ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ


Ο μεγάλος φύλακας των συμφερόντων του Δήμου Αλμωπίας δήμαρχος και πρόεδρος της επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ, αποδεικνύεται τελικά ο μεγάλος φύλακας των συμφερόντων  "ΚΟΛΛΗΤΏΝ ΤΟΥ ".  Ενώ έχει εξαντλήσει κάθε γράμμα και πνεύμα του νόμου και έχει προσφύγει νομικά κατά όσων χρωστάνε  στην επιχείρηση των Λουτρών ,( το ένοιωσαν καλά οι μικροπωλητές) δείχνει προκλητική, πέρα από παράνομη ,ανοχή στην περίπτωση κολλητού του. Δεν έχει κινήσει καμιά διαδικασία προκειμένου να εισπράξει τα μισθώματα  του Παντοπωλείου , που ανέχονται σε υψηλό  αριθμό χιλιάδων ευρώ.
Το παντοπωλείο είχε  μισθωθεί σε συγγενικό πρόσωπο α΄ βαθμού του προσωπικού του φωτογράφου. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες   τα χρέη από τα μισθώματα έχουν συσσωρευτεί, ενώ οι ενοικιαστές έχουν αποχωρήσει. Παραδόξως μέχρι σήμερα δεν γίνεται κανένας λόγος , ούτε και έχει κινηθεί καμιά διαδικασία.
Ο Δήμαρχος και πρόεδρος της επιχείρησης τηρεί σιγή ιχθύος, ενώ κανονικά έπρεπε ήδη να διωχθεί για παράβαση καθήκοντος και απιστία.
Σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζονται σχετικές καταγγελίες , αλλά και αναφορές στην Εισαγγελία. Αν και πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι η Δικαιοσύνη θα έπρεπε  να κινηθεί αυτεπαγγέλτως

4 σχόλια:

  1. Μήπως...τα έχει συμψηφισει μη άλλο είδος ηπηρεσίες ντροπή του αυτά τ λεφτά ανικουν στην επηχηρηση & θα εξοφλουνταν παλεια χρεη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΤΙΣ ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ:

    Γιατι Παρεξηγουνται οι GAY οταν τους φωνάζουν

    ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλες οι βρωμοδουλειές από το ταμείο των λουτρών γινοντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)