Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Περιμένουν τον Σάκη Χατζηδημητρίου να ανοίξει τον χορό των υποψηφιοτήτων


  Τον Σάκη Χατζηδημητρίου περιμένουν μάλλον όλοι οι «δελφίνοι»   για τον Δήμο Αλμωπίας,
να ανοίξει τον χορό για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Ο ίδιος αναμενότανε να ανακοινώσει το Σαββατοκύριακο  στα τοπικά ΜΜΕ την κάθοδό του στις  ερχόμενες  δημοτικές  εκλογές. Λόγοι όμως ανωτέρας βίας , σύμφωνα με πληροφορίες , τον έκαναν να μεταθέσει για λίγο αργότερα τις ανακοινώσεις .  Η κάθοδος του θεωρείται βέβαιη , ενώ  οι υπόλοιπες διαδικασίες αναμένεται να αρχίσουν να δημοσιοποιούνται  σιγά-σιγά.

Στον αντίποδα διεργασίες γίνονται και στα υπόλοιπα φερόμενα σχήματα.
 
Ο Χρήστος Μπάτσης και οι συνεργάτες του προχωρούν με σωφροσύνη και σε χαμηλούς τόνους, επιδιώκοντας την ουσία  και όχι παράλογους θεατρινισμούς. Πάντως εκτιμάται ότι σύντομα  θα γίνουν οι πρώτες επίσημες ανακοινώσεις.
















Ο Δημήτρης Πασόης και ο Νίκος Παρούτογλου συνεχίζουν την δική τους προσπάθεια , η οποία σύμφωνα με κύκλους του  βρίσκεται σε καλό δρόμο.
















 Έτοιμος και ανυποχώρητος  δηλώνει ο Γιάννης Στεφανίδης.(Ζαβιόν)









Ο σημερινός δήμαρχος αφήνει να διαρρέει το περιβάλλον του ότι θα είναι ξανά υποψήφιος. Είναι κοινό μυστικό ότι δυσκολεύεται να κάνει ψηφοδέλτιο, αλλά στο τέλος θα αναγκαστεί να κάνει όπως –όπως  για να μην γίνει ρεζίλι. ‘Άλλες πηγές τον φέρουν να μην ανακοινώνει ακόμα την κάθοδό του για να περιορίσει τα έξοδα.

3 σχόλια:

  1. ρε σαμάντη λύσσα το έκανες με τον μπίνο. ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. akougetai oti exei proseggisei kotidi, giortso nikolaidi kai tsioni
    nea prosopa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιόρτσος και Κωτιδη έτρωγαν μαζί.. Κάτι κινείται

      Διαγραφή

(3)