Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Ο Αριστοτέλης γίνεται… Μακεδόνας και πολλές άλλες ψευδείς πληροφορίες…






Στο στόχαστρο του Ευάγγελου Αντώναρου βρέθηκε η παραπληροφόρηση από τους...
διάφορους σχολιαστές και τα κανάλια τις τελευταίες ώρες με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών και την κοινοβουλευτική της διαδικασία.

Ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος καυτηριάζει με ανάρτησή του στο Facebook ό,τι τραγελαφικό συμβαίνει τις τελευταίες ώρες με κοινό παρανομαστή τον σκοταδισμό...

Ο Αριστοτέλης γίνεται… Μακεδόνας και πολλές άλλες ψευδείς πληροφορίες…

Τι γράφει ο Ευάγγελος Αντώναρος:

"Παραπληροφορηση πάει κι έρχεται απο διάφορους...δήθεν σοβαρούς σχολιαστές...Ο ένας λέει ότι εκκρεμεί η απόφαση της ΔΗΜΑΡ ενώ έχει παρθεί ήδη εδώ και ώρες η απόφαση. Ο άλλος αναρωτιέται γιατί δεν υπάρχει...διεθνής συμφωνία. Ισως και να μη ξέρει οτι εδω και 25 χρονια η διαπραγματευση γινεται μέσω του ΟΗΕ. Αλλος λέει ότι είναι αβέβαιη η εκβαση της συνεδρίασης της Επιτροπης Εξωτερικών της Βουλής -- ισως να μη ξέρει ότι υπάρχει πλειοψηφία αλλα και το κυριώτερο ότι η θεση της Επιτροπης έχει γνωμοδοτικό χαρακτήρα... Ομιλητής εξ Αμερικής (τον οποίο παρουσιασαν ως πρωην γερουσιαστη ενώ ηταν πρωην βουλευτής προ αμνημονεύτων ετών) είπε ότι ο Αριστοτελης ηταν... Μακεδόνας... Αν όλα αυτά δεν ηταν εξοργιστικά, θα ηταν για γέλια..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)