Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Αναβλήθηκε η δίκη Τουφεγγόπουλου



Για τις 23 Σεπτεμβρίου αναβλήθηκε στο  εφετείο κακουργημάτων Θεσσαλονίκης η δίκη του Πρώην Δημάρχου Εξαπλατάνου Σταύρου Τουφεγγόπουλου , λόγω ασθενείας του ίδιου , αλλά και της συνηγόρου υπεράσπισης.

Η υπόθεση αφορούσε   την μη εκτέλεση  έργων χαλικοστρώσεων . Μαζί του δικάζονται και δύο πρώην δημοτικοί σύμβουλοι της προηγούμενης από αυτό δημοτικής αρχής.
Για τον ίδιο έχει εκδοθεί επίσης παραπεμπτικό βούλευμα του  συμβουλίου Εφετών και αναμένεται να οριστεί δικάσιμος , για την μη εκτέλεση έργου ενδοδημοτικής  οδοποιίας
(ασφαλτοστρώσεων)  το έτος 2007.
Η υπόθεση  των προφορικών  έργων και προμηθειών  βρίσκεται στο στάδιο  της ανάκρισης. Ταυτόχρονα εκκρεμούν  υποθέσεις για ψευδορκίες των πρώην δημάρχων Εξαπλατάνου και άλλων παραγόντων .
Παρών στο δικαστήριο ήταν  ο  γενικός γραμματέας  του Δήμου Αλμωπίας    γαμπρός του κατηγορούμενου  πρώην   δημάρχου Εξαπλατάνου , άγνωστο με ποια ιδιότητα.

4 σχόλια:

  1. Μέχρι τον Σεπτέμβριο, θα έρθει και η Νέα Δημοκρατία.
    Άντε Γειά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυκλοφορεί και μια θανατική γρίπη αυτόν τον καιρό. Τον Σεπτέμβριο θα είναι και τα κουνούπια του Νείλου. Μετά η σκόνη της Σαχάρας. Μετά μπορεί να γίνει υπουργός Δικαιοσύνης ο Αθανασίου και να λάμψει η δικαιοσύνη στην απεγνωσμένη φαλάκρα του αναξιοπρεπούς διπόδου!
    Μικροβιολογικά, ορθοπεδικά, κρανιοεγκεφαλικά, εντερικά και τόσα άλλα παρελάσανε για να παίρνει αναβολές ο υπόδικος και οι δικηγόροι του! Από νοσοκομείο σε νοσοκομείο τρέχουν οι δυστυχείς!
    Γελάνε και οι πέτρες με την ξεφτίλα σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΑΥΡΑΚΟ ΣΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σιγα να μην ιδρώσει το αυτί του, πολύ καλα τα λέει ο/η 4:48 με ντεμεκ αρρώστιες θα επιχειρήσει να παίρνει αναβολές μεχρι να διαγραφούν τα ¨εγκληματα " του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)