Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Ατέλειωτοι.......

Και τώρα ,
ένας ακόμα σούπερ υποψήφιος της καρδιάς μας..........

4 σχόλια:

  1. Άσχετο , αλλά ενδιαφέρον.
    Ο δημοτικοδίαιτος "δημοσιογράφος" κ. Βαφειάδης αναπαρήγαγε αστραπιαία στημένο τζέρτζελο των νεοναζίκαι λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων κατά την επίσκεψη Κουβέλη και βουλευτών του σύριζα στα Γιαννιτσά για μια εκδήλωση που έκανε ο σύριζα. Είναι ευαίσθητος περί τη Δημοκρατία!
    Στην αναδημοσίευση που κάνει έχει δηλώσεις κάποιου Κωνσταντίνου Πισμισάκη που -ο δόλιος- προσήχθη αδίκως μια και εντελώς τυχαία βρέθηκε εκεί.
    Όμως...
    Όλως τυχαίως ψάχνοντας στο fb για Πισμισάκης βρίσκει κανείς ότι: τυχαίνει να λατρεύει Ιερό Λόχο που λατρεύει εθνικισμό(ουάου),σελίδες αντισημιτικές(ουάου)σελίδες που εξυμνούν την οπλοφορία(ουάου) κτλ.
    Φυσικά το θέμα έπαιξε -όλως τυχαίως και αστραπιαία-και στα γνωστά φασιστοσάιτ όπως π.χ. pentapostagma και .... έκπληξη- έκπληξη στο Aridaia News!!!!!!
    Κάποιοι που αρέσκονται να εκκολάπτουν "φίδια" θέλουν να μας πουν ότι ανησυχούν για τη δημοκρατία. Με την ευγενική χορηγία των πολιτών του δήμου που τους πληρώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φίλε έστω ότι έχεις φασιστικές τάσεις. Πρέπει να σε κλείσουμε μέσα??? Φασίστας είσαι εσύ που τα λες. Αίσχος

      Διαγραφή
  2. και την Κυριακή στην Εκκλησία θα κάνουν το σταυρό τους και θα μιλάνε για την αγάπη προς τον πλησίον...(αρκεί να είναι δεξιός ακροδεξιός κοκ)......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια μια. Ο διχασμός που προσπαθείτε να επιβάλετε με τους δεξιούς και αριστερούς συριζοφασιστες δεν περνάει. Κρίμα. Μετά από τόσα χρόνια συνεχίζετε το ίδιο τροπάριο. Φασίσταρια γαλιαντζι. Αριστεροί του κωλου

      Διαγραφή

(3)