Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

ΜΕΛΙΤΑ ΧΙΣΚΑΚΗ Αξίες ή εκλογή;


 
Πριν λίγες μέρες, ένας φίλος ρώτησε τη γνώμη μου για το εάν είναι σωστό να ανεβάσει κάποια βίντεο με γνωστό νυν αντιδήμαρχο,  ο οποίος ασκούσε πολύ σκληρή κριτική στο Δήμαρχο με τον οποίο εξελέγη.

Η απάντησή μου ήταν ότι αυτή η εκ νέου παρουσίαση των βίντεο δεν είναι σωστό να συμβεί σε προεκλογική περίοδο. Είναι μια πράξη ανήθικη προς τους νέους υποψηφίους του ιδίου συνδυασμού, που πραγματικά δίνουν σκληρό αγώνα. Να σημειώσω για όσους δε γνωρίζουν ότι πρόκειται για συνδυασμό αντίθετο από τον δικό μας.
Σήμερα με αφορμή ανάρτηση, την ορθότητα της οποίας δε θα ήθελα να σχολιάσω στην παρούσα φάση,  γιατί το θέμα είναι ο πολιτικός πολιτισμός, το ευ αγωνίζεστε  και γενικότερα ο σεβασμός προς τον αντίπαλο πέρα από οποιαδήποτε μικροπολιτικά συμφέροντα, θα ήθελα να επισημάνω ότι το ήθος και η αξιοπρέπεια δεν είναι λόγια ή υποσχέσεις. Είναι η καθημερινότητα του καθενός μας και η βάση για μια διαφορετική πολιτική κοινωνία η οποία δε θα έχει ως μοναδική προϋπόθεση το νεαρό της ηλικίας των μπροστραρηδων  αλλά την ουσιαστική αλλαγή της νοοτροπίας.
Η εποχή των παλιών κοινοταρχών έχει περάσει προ πολλού.

4 σχόλια:

  1. μακάρι αγαπητή Μελίτα να συμβάλουν στη βελτίωση του επιπέδου ζωής μας στην Αλμωπία η οποία έχει πάρει την κατρακύλα τα τελευταία χρόνια ανεξάρτητα και απ την κρίση που διέρχεται η χώρα.Το ευχάριστο είναι ότι όλοι ελπίζουμε στο καλύτερο...το δυσάρεστο ειναι ότι η πλειοψηφία στον τόπο μας είναι φοβερά απαίδευτη και αδιάβαστη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αλήθεια ενοχλει. Εσκασε απο το κακο του και εκανε το αρθρο. Μικροι ανθρωποι με το συμφερον πανω απο ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι αδιανόητο να είσαι υποψήφιος δημ σύμβουλος και ταυτόχρονα να έχεις δημοσιογραφική ιδιότητα. Προφανώς δεν αισθάνονται τπτ κάποιοι μπρος στο ατομικό τους συμφέρον. Αυτα τα φαινόμενα είναι εύκολο βέβαια να απομονωθούν και να τιμωρηθούν από την λαϊκή ετυμηγορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1ον Γιατί ρώτησε Εσένα? Χειρίζεσαι τα ΔΤ όλων των φίλων σου?
    2ον Ο Αντιδήμαρχος αυτός αν δεν τον μαθουνε τα νέα παιδιά θα τα γελάσει κ θα τους πάρει τους ψήφους κ θα εκλεγεί , πως νομίζεις εκλέγεται τόσα χρόνια? Και στο κάτω κάτω πρέπει να ξέρει ο κόσμος κ για τον ίδιο τον Δήμαρχο ποιον έβαλε Αντιδήμαρχο όταν αληλοβριζοντουσαν στο Δημοτικό Συμβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)