Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ





Η αντίστροφη μέτρηση μέχρι τις τετραπλές εκλογές ξεκίνησε. Θα αναφερθώ σε μερικά πράγματα που αφορούν κυρίως τις Δημοτικές εκλογές.

1ον Για τους υποψηφίους




Κανένας συνδυασμός και κανένας υποψήφιος δεν θα καταφέρει πολλά αν δεν βάλει ένα λιθαράκι στην καλλιέργεια της συμμετοχής στα κοινά.

Μόνο υπεύθυνοι, ενήμεροι και ενεργοί πολίτες μπορούν να φέρουν την πραγματική επανίδρυση των Δήμων με άμεση συνέπεια την καλύτερη λειτουργία και την μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών τους.

Δυστυχώς για εμάς τους υποψηφίους η δράση και η συμμετοχή μας στις εκλογές είναι μια ευκαιριακή επιλογή για προσωπικά οφέλη που θα υπάρξουν από κάποια πρόσκαιρη επιτυχία.

Οφείλουμε να το δούμε αλλιώς. Να γίνει τρόπος ζωής και συνείδηση, σε εποχές ιδιοτέλειας, πρέπει να αλλάξουμε την νοοτροπία μας και να περάσουμε από το ΕΓΩ στο ΕΜΕΙΣ.

2ον Για τους ψηφοφόρους



Στον ψηφοφόρο πρέπει να γίνει συνείδηση ότι η ευθύνη του δεν τελειώνει την ημέρα των εκλογών, αλλά εκεί αρχίζει. Δεν αρκεί να ψηφίζει στις εκλογές και να θυμάται τον ρόλο του ύστερα από 4-5 χρόνια.

Πρέπει να παρακολουθεί και να ελέγχει αυτούς που ψήφισε. Να έχει δράση και να συμμετέχει στα κοινά. Αν όχι όλοι, οι περισσότεροι γνωρίζουν τι συνέβη όλα αυτά τα χρόνια στον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου αλλά και στον Δήμο Αλμωπίας.

Με λίγα λόγια αν θέλουμε να έχουμε αυτό που μας αξίζει και προκειμένου να αλλάξουνε τα πράγματα, πρέπει οι υποψήφιοι και οι ψηφοφόροι να αναλάβουν τις ευθύνες τους.




Με τιμή

Τσάνταλης Παράσχος

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

με τον συνδυασμό “ ΑΛΜΩΠΙΑ ΨΗΛΑ”

3 σχόλια:

  1. Ένα χελιδόνι δεν φέρνει την άνοιξη, αλλά την προμηνύει......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ.Παρασχο δεν σε ψήφισα όταν έπρεπε αλλά θα το κάνω τώρα γιατί ποτέ δεν είναι αργά.καλη επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτος ο κυριος πού λέγεται Τσανταλης, έχει άποψη και γνώμη,επώνυμη. Οι άλλοι, τι έχουν, να μας πουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)