Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Τι είναι καλύτερο; Να σε στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ ή ο Τουφεγγόπουλος;




Γραφει ο ΑΝ.Α Π.






Κύριε διευθυντά! Είπα  να μείνω αμέτοχος σε αυτές τις εκλογές , αλλά δεν με αφήνουν  οι μαϊμουνιές της καρδιάς μας. Έχουν φαγωθεί αν ο ΣΥΡΙΖΑ  στηρίζει ή όχι τον Σάκη.
Λες και αυτό είναι το ένα και μοναδικό πρόβλημα του τόπου. Είναι τόσος ο πανικός τους   μήπως βγουν τελευταίοι όπως όλα δείχνουν και τρέμουν τα πάντα. Την Κυριακή είχαν   «πρώτο τραπέζι πίστα» τον Σταύρο Τουφεγγόπουλο στον ..αγιασμό τους. Αυτόν  για τον οποίο  με αμετάκλητο βούλευμα ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ   έχει αποφανθεί ότι δεν ήταν και τόσο Άγιος ως δήμαρχος Εξαπλατάνου. Αυτόν που  καλείται να δικαστεί για δυο κακουργήματα  στον δήμο Εξαπλατάνου την περίοδο που  που διοικούσε.  Αυτόν από τον οποίοι ο ο Δ, Μπίνος όφειλε να είχε εισπράξει χιλιάδες ευρώ που του καταλογίστηκαν , αλλά με διάφορες αλχημείες επιχειρεί να  μην το κάνει ποτέ και να τα στερεί από τον Δήμο. Και ως ανταπόδοση της μεγάλης προσφοράς του ανδρός , τοποθέτησε στην ακριβοπληρωμένη  θέση του γενικού γραμματέα στον Δήμο τον γαμπρόν Τουφεγγόπουλο.
Και το όλον πρόβλημα του, όπως διατυπώνεται στην ηλεκτρονική του θεραπαινίδα του, είναι  ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει Σάκη . Ήμαρτον Κύριε.
ΑΝ.ΑΠ

9 σχόλια:

  1. Άμα είσαι άνθρωπος του Θεού και Πατριώτης, έχεις μια ανοιχτή αγκαλιά για... κάθε λαμόγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας κατουράει ο Μπινός βρωμιαρόσκοπιανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή πολλή σπέκουλα (κλασικά) από τον δήμαρχο της καρ(υ)διάς μας περί την Μακεδονία και επειδή τα γίδια που σαλαγάει δεν θα πάρουν πρέφα για το τι ειπώθηκε σήμερα, ας μάθουν ότι:
    Ο τομεάρχης εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, δήλωσε πως «η ελληνική Μακεδονία είναι δική μας, αλλά η γεωγραφική Μακεδονία είναι μια πολύ μεγαλύτερη περιοχή που οφείλουμε όλοι να σεβόμαστε».
    Αυτά!
    Η Μακαιδωνήα ήνε αιληνικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προτιμώ το συριζα. Καλύτερα ψεύτης παρα κλέφτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΚΟΜΑ ΡΕ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΟΣ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να ήταν όλοι οι δήμαρχοι σαν τον Τουφεκοπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααααα! Άμα ήταν όλοι σαν τον Ντουφεκόπουλο, θα μπαίναμε σε 28 μνημόνια!

      Διαγραφή
  7. Ο τομεάρχης εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, δήλωσε πως «η ελληνική Μακεδονία είναι δική μας, αλλά η γεωγραφική Μακεδονία είναι μια πολύ μεγαλύτερη περιοχή που οφείλουμε όλοι να σεβόμαστε». Τόνισε επίσης ότι το μήνυμα που πρέπει να περάσει η Ελλάδα στην Τουρκία είναι ότι παρά την προεκλογική περίοδο «οι ελληνικές πολιτικές δυνάμεις θα πρέπει να παραμείνουν ενωμένες, σαν γροθιά».



    Σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του «news247» ο Γ. Κουμουτσάκος διαφοροποιήθηκε από τη πολιτική γραμμή ότι η Μακεδονία είναι μία και ελληνική, επισημαίνοντας ότι «η ελληνική Μακεδονία είναι δική μας και θα αισθανόμαστε πάντα ότι ανήκει στον δικό μας πολιτισμό, στη δική μας ιστορία, στη δική μας παράδοση», ενώ τόνισε ότι «η γεωγραφική Μακεδονία είναι μια πολύ μεγαλύτερη περιοχή, το ξέρουμε όλοι, αλλά εμείς οφείλουμε να τιμάμε, να σεβόμαστε και να κάνουμε κάθε κίνηση που χρειάζεται για να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα της Ελλάδας στην αγαπητή μας και ξεχωριστή μας, την ιστορική Μακεδονία».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πραγματικά το θέμα είναι τι έγινε με τον Τουφέγγοπουλο ...γιατί αποκρύπτεται αυτό το θέμα? εξηγήσεις θα έχουμε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)