Κυριακή 12 Μαΐου 2019

«Κλαψουρίσματα» Μπίνου στον Αγιασμό του εκλογικού του κέντρου


Γέλασαν και οι πέτρες με όσα είπε


Ούτε και ο Θεός φαίνεται δεν τον θέλει  πλέον τον  απερχόμενο Δήμαρχο Αλμωπίας,αφού στον αγιασμό του εκλογικού του κέντρου το βράδυ της Κυριακής έβρεχε.  Ένας αγιασμός που  κρατήθηκε μυστικός από τον κόσμο και τα τοπικά ΜΜΕ.
Σε μια συγκέντρωση μάλλον για κλάματα,πολλά αλαλούμ αλλά και κιτς με το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ να παίζει , δείγμα της πατριδοκαπηλίας, ο Δ. Μπίνος εμφανίστηκε απολογητκός και προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Την διάλυση του παλιού συνδυασμού του και την εμφανέστατη αδυναμία του να συγκροτήσει κάτι το αξιόλογο την αιτιολόγησε  λέγοντας: «Θα πρέπει να ξέρετε ότι αισθάνομαι ακόμα περισσότερο δικαιωμένος στις αποφάσεις μου όλη αυτή την πενταετία, αποφάσεις που είχαν να κάνουν με μοναδικό γνώμονα και κριτήριο την αγάπη γι’ αυτόν τον τόπο, θυσιάζοντας όλα τα προσωπικά μας, γνωρίζοντας ότι όλη αυτή η προσπάθεια θα έχει μεγάλο κόστος και πολύ κούραση».
Ορισμένες αναφορές του,  έκαναν ακόμα και υποψηφίους του συνδυασμού του να κρυφογελούν ,όταν αναφέρθηκε  και είπε «η επόμενη μέρα θα αποδειχτεί νικηφόρα, καθώς βλέπω μπροστά μου ανθρώπους που έχουν μοναδικό τους κριτήριο την αγάπη γι’ αυτόν τον τόπο, παραμερίζοντας σκοπιμότητες, καιροσκοπισμούς και προσωπικά συμφέροντα»
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο προσωπικός του φωτογράφος που κόστισε περίπου 100 χιλ στους δημότες και ο οποίος είναι υποψήφιος και ο « νεκροθάφτης» της ΔΕΥΑ που ροκάνισε χρήματα για την προσωπική του προβολή
Ακολουθώντας τον ανιψιό του και εκ νέου υποψήφιου δημ. Συμβούλου , έκανε μια ακόμα ανόητη και  ακατανόητη αναφορά σε λεπτά ζητήματα ,ενώ μίλησε για συμφέροντα τρίτων χωρίς να κατονομάσει έστω και ένα. Αντίθετα ο ίδιος κωλυσιέργησε χαρακτηριστικά για να δρομολογηθούν απαλλαγές πρώην αιρετών από καταλογισμούς προκειμένου να του δώσουν υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους , γιατί δεν μπορούσε να συμπληρώσει συνδυασμό
«Δεν κάνουμε εκπτώσεις στα δικά μας θέλω, δεν δημιουργούμε συνθήκες τις οποίες καθοδηγούν τρίτα συμφέροντα. Είμαστε καθαροί στις αποφάσεις μας. Δεν μας φτιάχνουν συνδυασμούς. Τον συνδυασμό μας τον φτιάχνουμε εμείς, δεν μας τον φτιάχνουν άλλοι. Και ούτε υποθηκεύουμε το μέλλον αυτού του τόπου, ούτε το μέλλον της Μακεδονίας. Δεν έχουμε στον συνδυασμό μας ανθρώπους, οι οποίοι υποθηκεύουν το μέλλον αυτό. Είμαστε ξεκάθαροι και θα αγωνιστούμε ξεκάθαρα. Όταν άλλοι τη μία φορά σηκώσανε τη σημαία της Μακεδονίας και την άλλη την ξεχάσανε, γιατί έπρεπε να κάνουν συνδυασμούς. Δεν θα ακολουθήσουμε την ίδια λογική. Αυτός ο τόπος θέλει Δήμαρχο ο οποίος θα είναι ξεκάθαρος και δυναμικός».

7 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΟΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΣΧΕΔΟΝ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ για τους δύο πρώην δημάρχους που με στηρίζουν.Στηρίζω σημαίνει ψηφίζω όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπουλη παρε την Αριδαια μονος σου...τον εκαψες Μπινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΑΜΑΝΤΗ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΕΙΣ, ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ.ΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΣΟΥ ΕΝΑ '' ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ'', ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΩΣ Η ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ. ΘΑ ΕΣΤΑΖΕΣ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΓΑΛΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ( ΧΟΛΗ )ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΩΡΑ.ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΙΣΑΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή υπάρχει κουταλάκι του γλυκού στον Δήμο και αναλόγως το κουνάει ο Δήμαρχος; Αν είναι Έτσι να εγκαλείς τον Δήμαρχο και όχι εμένα. Εγώ γνωρίζω τι προβλέπεται νόμιμα για όλα. Και όχι για κουταλάκια γλυκού, που μάλλον εσύ γνωρίζεις καλύτερα.

      Διαγραφή
    2. ΞΕΚΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ,( ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ) ΣΕ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΏΡΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ, ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΜΠΟΡΟΥΝ (ΝΟΜΙΖΩ) ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ''ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ'', ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΚΑΠΟΤΕ, ΟΠΩΣ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑΝ,
      ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ.
      Υ.Γ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ, ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ''ΣΗΦ'',ΤΗ ΧΑΛΑΣ !

      Διαγραφή
  5. Συμφωνώ. Ποτέ δεν ήμουν άνθρωπος της εμπιστοσύνης της εξουσίας αλλά του κόσμου. Πράγματι ήμουν και είμαι μόνος στην Αλμωπία ,γιατί σκέφτομαι και ενεργώ ενάντια στα συμφέροντά μου. Θα μπορούσα ενδεχομένως να έχω κουταλάκια και κουτάλες αν ήθελα , αλλά δεν το έκανα . Φυσικά και οι δήμαρχοι μπορούν νόμιμα να επιλέγουν τους συνεργάτες τους. Τους άξιους και όχι αυτούς που ξεχρεώνουν γραμμάτια ή συγγενείς τους. και αδικούν άλλους. Εγώ ποτέ δεν ζήτησα να γίνω ειδικός συνεργάτης. Άλλωστε ήμουν στο δημόσιο και έφυγα. Ονομάτισε έστω και μία δημοτική αρχή που είχα κουτάλι , κουταλάκι ή οτιδήποτε άλλο. Πέτρος Σαμάνδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)