Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Χρήστος Χουρσόγλου: «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη»


"Δηλώνω σε όλους τους πολίτες του Δήμου 

 Αλμωπίας, ότι ο πόλεμος αυτός δεν θα περάσει"

 ΔΕΝ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥΣ  Η  ΑΛΛΟΙ




Μία περίεργη ανακοίνωση είδε το φως της δημοσιότητας μόνο μέσα από συγκεκριμένο ηλεκτρονικό μέσο,  , από τον Αντιδήμαρχο Αλμωπίας και εκ νέου υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Χρήστο Χουρσόγλου ,  προκαλεί ερωτηματικά, Μια ανακοίνωση στο παρά πέντε  που λέει τα εξής :

Εδώ και αρκετό διάστημα δέχομαι έναν απίστευτο πόλεμο λάσπης και κατασυκοφάντησης, σε σημείο να έχουν αποκρύψει την εκ νέου υποψηφιότητά μου με το ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Μπίνου, με τους γνωστούς αντιδημοκρατικούς τρόπους, πρεσβευτές του σκοταδισμού.



Δηλώνω σε όλους τους πολίτες του Δήμου Αλμωπίας, ότι ο πόλεμος αυτός δεν θα περάσει. Η δύναμη των πολλών θα ανατρέψει τις επιθυμίες τους και θα μείνει μόνο η απέραντη κακία τους.



Άλλωστε, ως γνωστόν «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη».



Χουρσόγλου Χρήστος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

με τον συνδυασμό του Δημήτρη Μπίνου

«Η Αλμωπία της Καρδιάς μας»

Ο  κ. Χουρσόγλου  δυστυχώς δεν κατονομάζει κανέναν και τίποτα. Ποιοι είναι οι συκοφάντες και οι πρεσβευτές του σκοταδισμού που χρησιμοποιούν αντιδημοκρατικούς τρόπους; Ποιοι είναι αυτοί που αποκρύπτουν  την υποψηφιότητά του ;
Και , όπως αναφέρει όλα αυτά γίνονται εδώ και πολύ καιρό , γιατί δεν τα κατήγγειλε ως τώρα;

Γιατί δεν  διευκρινίζει πουθενά ποιος είναι αυτός ο πόλεμος και από πού προέρχεται. Από αντιπάλους ή από συνυποψήφιους του συνδυασμού του;

4 σχόλια:

  1. Έρχεται το πολιτικό του τέλος...το αντιλαμβάνεται και ψάχνει δικαιολογίες...ποιος τον πολεμάει;τα κοληταρια του ο Βαφειάδης και ο Γεωργίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον υιό προσπαθεί να εξασφαλίσει ο Χρηστάκης. Μαζί με τους υπόλοιπους υιούς, γαμβρούς και ανηψιούς που έχουν όραμα ως ειδικοί σύμβουλοι. Όραμα και παντεσπάνι πάνε χέρι χέρι. "Αμάρτησα για το παιδί μου"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτός αποκλείεται να το είπε όλο αυτό μόνος του.Υπάρχει σίγουρα ξένος δάκτυλος.Εκτός και αν το αποστήθιζε απο τα Χριστούγεννα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά ...τον πούλο.Βοήθεια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)