Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Γυρίζει το παιχνίδι ο Δημήτρης Μπίνος



Επιβεβαίωσε την αναστροφή του κλίματος υπέρ του , που γίνεται το τελευταίο χρονικό διάστημα , ο δήμαρχος  και εκ νέου  υποψήφιος δήμαρχος Αλμωπίας , Δημήτρης Μπίνος.
Στον απολογισμό του έργου του συγκεντρώθηκε πολύς κόσμος μέσα και έξω από το Ξενιτηδειο.   Αν και προσπάθησε  να ξεφύγει από την κακή συνήθεια του να πλατιάζει , δεν τα κατάφερε παρασυρόμενος ίσως από τον παλμό που είχε η συγκέντρωση. Χρησιμοποιώντας ελάχιστα γραπτό κείμενο , αναφέρθηκε σε μια σειρά έργων που έγιναν επί θητείας του.
Εμφανίστηκε άνετος και βέβαιος για την επικράτησή του στις εκλογές . Αναφέρθηκε εμμέσως πλην σαφώς για όσους διαχώρισαν την θέση τους από την παράταξη και πήγαν σε άλλους συνδυασμούς ή έφτιαξαν δικό τους.
¨Φαίνεται ότι κουράστηκαν . Εμείς δεν κουραζόμαστε και συνεχίζουμε» είπε δηκτικά. Εξέφρασε όμως το παράπονό του για όσους φέρθηκαν αχάριστα.  Οι εκλογές έφτασαν και όλους θα μας κρίνει ο λαός , είπε.
Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο Μακεδονικό και τις θέσεις  του  σε αυτό , ενώ έριξε αιχμές κατά του Σάκη Χατζηδημητρίου , χωρίς να τον κατονομάζει λέγοντας « τον δικό μας συνδυασμό τον κάναμε εμείς , δεν μας τον έκαναν άλλοι. Οι δηλώσεις ήρθαν λίγες μέρες μετά την στρατηγική του δικού του συνδυασμού , που είχε ως αποτέλεσμα ο Σάκης Χατζηδημητρίου και οι υποψήφιοι σύμβουλοί του  με δημόσια δήλωση να αποποιηθούν την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Από την προσεγμένη ομιλία του φάνηκε ότι επιχειρεί να αποσπάσει ψήφους και από την πλευρά του Χρ, Μπάτση  , θέτοντας τις όποιες διαφορές δημιουργήθηκαν , προσωπικές διαφορές και όχι σε ζητήματα που αφορούν την ουσιαστική πολιτική για το καλό του  τόπου

Ο Δήμαρχος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη Δημοτική επιχείρηση των Λουτρών αλλά και στον εξορθολογισμό που γίνεται στη ΔΕΥΑ.  Επί των ημερών του η επιχείρηση των Λουτρών της οποίας ο  ίδιος είναι πρόεδρος   , είναι κερδοφόρα και χρηματοδοτεί πολλές δραστηριότητες και έργα του Δήμου.
Για την προσπάθεια και την επιτέλεση αυτού του έργου, ο Δημήτρης Μπίνος ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του, που στέκονται δίπλα του από την πρώτη στιγμή αλλά και μέχρι τελικής πτώσης όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Παράλληλα όμως εξέφρασε το παράπονο του για άτομα που ευεργετήθηκαν από αυτόν σε καίριες θέσεις ευθύνης, που ακόμη και σήμερα κατέχουν, και μεταπήδησαν σε άλλους συνδυασμούς.

Τέλος ο Δημήτρης Μπίνος παρουσίασε τα μέλη που απαρτίζουν τον συνδυασμό, Η Αλμωπία της καρδιάς μας, στέλνοντας μήνυμα νίκης για την Κυριακή.

18 σχόλια:

  1. Πραξικοπηματικα κρατήσατε τον Σωτηριάδη ως πρόεδρο του Δ. Συμβουλίου και αδικήσατε τον Ουργατζογλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι κωλοτούμπα ειναι αυτη Σαμαντη;ποσα σου εδωσε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι κωλοτούμπα ειναι αυτή Σαμαντη;Πόσα σου έδωσε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την μία μου δίνουν. Την άλλη δεν μου δίνουν . Τελικά πείτε μου ποσα μου δώσανε για να μάθω και εγώ επιτέλους ποια είναι η τιμή μου. Ευχαριστώ.
      Π.Σ.

      Διαγραφή
    2. Μεχρι προχθες τον ξεφτιλιζες κ τωρα εγραψες ενα κειμενο μες τα μέλια.αρα;;τα πηρες φιλε μου!

      Διαγραφή
  4. και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλλίτερα, έτσι Πέτρο. Όμως η 16 ημέρες περνάνε γρήγορα οπότε και τα ξαναλέμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολλοί στις συζητήσεις τους αναφέρονται στην μεγάλη οικονομική δύναμη του δημάρχου ...λέτε να έχουμε αξιοποίηση της με τέτοια δείγματα; Δεν είναι όλοι κουτόφραγκοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Πέτρος δε θα έκανε ποτέ κάτι μόνο για τα χρήματα. Όποιος δεν το γνωρίζει αυτό είναι άσχετος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΑΜΑΝΤΗ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΤΕΩΣ ΚΤΛ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΕΤΣΙ ΤΡΟΠΑΡΙ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Πέτρος θέλει τον μπινο για την δεύτερη Κυριακή. Έτσι ο απέναντι θα είναι σίγουρα δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επομενος Δημαρχος θα ειναι ο Γιατρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΕΡΝΟΥΣΕ Ο ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ. ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ.
      ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ.
      ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 2 ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ.

      Διαγραφή
  10. Η μπαταρισμενη βαρκα, δεν ειναι παιχνιδι και δεν γυριζει πίσω. Βουλιαζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μαλλον παίζει-γυρίζει το παιχνίδι του παπά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μνημόνια για πάντα, με τέτοιους σχολιαστές!!!
    Απλά ο Πέτρος, βλέπει τη γίνεται...
    Μην αφήνετε να σας, παρασύρουν!!!
    ΣΕ μία βδομάδα, θα καταλάβετε, πόσο δίκιο έχω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. η δύναμη κάθε συνδυασμού είναι τα στελέχη.Ο Μπίνος έχει πολύ άπειρους συνεργάτες που βάζει σε σκέψει τον κόσμο με ποιους θα διοικήσει αν εκλεγεί...κάτι τέτοιο δείχνει κακή σχέση του με ικανούς ανθρωπους και προτιμά τους άπειρους ή άγνωστους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πόση ξεφτίλα πια; Τελικά φενεται πως δεν υπάρχουν όρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τρολαρισμα είναι δεν το καταλάβατε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)