Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Ανοιχτή επιστολή Γιάννη Σηφάκη ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου


Βουλευτικές εκλογές 2019
Συμπολίτη και συμπολίτισσα της Πέλλας

Οι θυσίες του λαού δεν πρέπει να πάνε χαμένες, να υψωθεί τείχος στην μνημονιακή ατζέντα των πολιτικών της λιτότητας που επιμελώς «κρύβει» στο πρόγραμμα της η ΝΔ , να διατηρηθεί και να διευρυνθεί  το κοινωνικό κράτος , να προχωρήσουμε σε πολιτικές δίκαιης ανάπτυξης για τους μεσαίους, μικρομεσαίους και τους αδύναμους.
Τώρα που σταθεροποιήσαμε την οικονομία έξω από τα μνημόνια μπορούμε να εφαρμόσουμε την δικιά μας πολιτική.
Η Πέλλα μπήκε με μεγάλη προσπάθεια μετά το 2015 στους Εθνικούς σχεδιασμούς μετά από πολλές δεκαετίες αφάνειας, εγκατάλειψης και υποβάθμισης που οφείλονται στις πολιτικές των Κομμάτων που κυβέρνησαν αλλά και των πολιτικών παραγόντων δεκαετιών που το μόνο που έκαναν ήταν να αναπαράγουν τον πελατειασμό.
Να μην επιτρέψουμε την οπισθοδρόμηση της Πέλλας και την αναπαραγωγή των μηχανισμών της παλιάς περπατησιάς που λειτουργούν πολύ μακριά από τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας και ευθύνονται για την κατρακύλα πολλών χρόνων.
Στις 7 Ιούλη αποφασίζουμε για τις ζωές μας !!!

3 σχόλια:

  1. καλη επιτυχια κ. Γιαννη. Η νδ δεν εχει κρυφη ατζεντα, τους ξεφευγουν και λενε οτι θα τα διαλυσουν όλα. Για την Πελλα δεν ακουμε απο κανεναν νδ-μοκρατη για τον συνοριακο σταθμο των προμαχων, ουτε για την ολοκληρωση της Ε.Ο. Χαλκηδονας-Εδεσσας-Φλωρινας. Το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να καταλαβουν τις καρεκλες και να εκδικηθουν για όσα χασανε ολα αυτα τα χρονια. Οι απλοι πολιτες δεν θα πρεπει να εμπιστευτουν αυους που εγκληματισαν σε βαρος τους, επειδή θα ειναι αμειλικτοι εαν επανελθουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα μηδενικά που βάλατε στα πορίσματα του ΕΛΓΑ,στην Ορμα και στα υπόλοιπα χωριά της Αλμωπίας είναι παλιά περπατισιά?Καιτώρα για τα χωριά τωνΓιαννιτσών τρέχεις πίσω απο την Ντόρκα τάζοντας πράσινα άλογα μήπως και προκάνετε.Για τις ενστάσεις δεν υπάρχουνγεωπόνοι? Η θα γίνετε εσείς εκτιμητές?Το υποκατάστημα των Γιαννιτσών στηνΒέροια τι λέει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λετε φιλε 11:09; οι βουλευτες βγαζουν πορισματα; πολυ παλια περπατησια ειναι αυτα που ρωτας. Ο Σηφακης εβαλε ξανα την Πελλα στο χαρτη οταν αυτοι που υπερασπιζεσαι την κοροιδευαν με τα ποσοστα του ΕΛΓΑ στους πελατες τους

      Διαγραφή

(3)