Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

Αλλαγή πίνακα στα Λουτρά Πόζαρ

 Στην αλλαγή του  ηλεκτρολογικού  πίνακα που χρονολογούταν από το 1970
με έναν σύγχρονο προχώρησε η επιχείρηση των Λουτρών Πόζαρ. Άλλαξε επίσης  και την αντλία παροχής ιαματικού νερού στο ανοιχτό υδροθεραπευτήριο για να δίνει ταχύτερα και περισσότερο ζεστό νερό. Ο πίνακας αυτός επίσης τροφοδοτεί με ρεύμα και φωτισμό τους εξωτερικούς χώρους , όπως στον χώρο περιπάτου της παραποτάμιας περιοχής και όλους τους βοηθητικούς χώρους.


1 σχόλιο:

  1. Τι πράμα είναι αυτό...μια λάμπα αλλάζει και μας φλομώνει στα ποσταρίσματα στο Facebook και στα δελτία τύπου! Μπράβο για τον πίνακα, μπράβο για όλες τις παρεμβάσεις, αλλά πρέπει να μάθεις κ.Δήμαρχε ότι η παρεμβάσεις στην καθημερινότητα μιας επιχείρησης, η αλλαγή ενός υδροστομίου άρδευσης, το κλάδεμα δένδρου, το κλείσιμο τρύπας στην άσφαλτο και διάφορα τέτοια δεν αποτελούν έργο...πόσο μάλλον όταν τα συνοδεύεις με στομφώδεις χαρακτηρισμούς του τύπου "στη θητεία μας κι αυτό" και με πολλά θαυμασικά.....
    Αλλάξαμε τον ηλεκτρολογικό πίνακα του 1970 με έναν σύγχρονο και την αντλία παροχής ιαματικού νερού στο ανοιχτό υδροθεραπευτήριο Στέφανος Τζιβόπουλος, για να δίνει ταχύτερα και περισσότερο ζεστό νερό.Ο πίνακας αυτός επίσης τροφοδοτεί με ρεύμα και φωτισμό τους εξωτερικούς χώρους , όπως στον χώρο περιπάτου της παραποτάμιας περιοχής και όλους τους βοηθητικούς χώρους.Στη δική μας θητεία και αυτό.!!!..................................ΕΛΕΟΣ! Πολλοί θα πουν είναι μικροψυχία, τελειώνει η θητεία , ας συγχωρεθούν και κάποιες υπερβολές....μα ακριβώς αυτό! Ένας από τους λόγους που έχασες είναι η με το παραμικρό ανάρτησή στο Facebook τέτοιων μικρών παρεμβάσεων που, ειλικρινά χωρίς ίχνος κακίας, μας κούρασαν. Τέλος, πάλι ειλικρινά, καλή σου και καλή μας ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)