Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

Ν. Παρούτογλου : «Οφείλουμε να ξεπεράσουμε τις διαχωριστικές γραμμές»


ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ  ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΑΞΙΩΜΑΤΩΝ


Συνεννόηση, συνεργασία και αποτελεσματικότητα. Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του  ο Νίκος  Παρούτογλου, κατά την τελετή ορκωμοσίες της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Αλμωπίας.

Ξεκαθάρισε  ότι  «το διακύβευμα είναι ένα: Να αλλάξουμε πλήρως το πνεύμα της διοίκησης και λειτουργίας, στήνοντας το νέο αυτοδιοικητικό πλαίσιο του Δήμου μαςΟ πολίτης περιμένει από εμάς να υπερβούμε τους εαυτούς μας. Τα επόμενα 4 χρόνια οφείλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να ξεπεράσουμε τις διαχωριστικές γραμμές, τις μικροκομματικές αντιλήψεις, προς όφελος του τόπου μας και να υπηρετήσουμε τον πολίτη με ήθος, διαφάνεια, κοινωνική ευαισθησία και δικαιοσύνη, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, αλλά κυρίως με αποτελεσματικότητα.

Το μήνυμα των εκλογών ήταν ξεκάθαρο. Ο Δήμος μας είναι πάνω και πέρα από πρόσωπα, δημοτικούς συνδυασμούς και πολιτικά κόμματα. Συνεπώς, οφείλουμε όλοι μας, η δημοτική αρχή, η αντιπολίτευση και κυρίως οι δημότες να συνεργαστούμε αποτελεσματικά με ανιδιοτέλεια για το καλό του τόπου. Οι πολίτες έκριναν πρόσωπα και προγράμματα. Εμείς οφείλουμε να σεβαστούμε την λαϊκή ετυμηγορία και να παραμείνουμε συνεπείς στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις».
Προανήγγειλε δε  επερχόμενες συνεργασίες και  ζητώντας διοικητικά πόστα , διευκρινίζοντας ότι
« ο νέος νόμος ξεκάθαρα επιβάλει συνεργασίες, όχι όμως με τη μορφή της λευκής επιταγής και των συναλλαγών, αλλά συνεργασίες ουσιαστικές σε επίπεδο αρχών, που θα ωφελήσουν μόνο τον δημότη».

2 σχόλια:

(3)