Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Πανίσχυρος ο Χρ. Μπάτσης



Διαθέτει και την τυπική πλειοψηφία



ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΕ ΟΛΑ 
ΜΕ ΤΟΝ Ν. ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ

ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ
 ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ


ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ



Όλα είναι έτοιμα για τον  νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Αλμωπίας Χρήστο   Μπάτση  να διοικήσει τον Δήμο Αλμωπίας , όπως αυτός και οι συνεργάτες του θεωρούν καλύτερα , αφού  διαθέτουν πλέον και την τυπική πλειοψηφία. Αν κα σύμφωνα με τις τροποποιήσεις  της Κυβέρνησης υπήρχε πλήρης « κυβερνησιμότητα» με αποδυνάμωση των αρμοδιοτήτων του δημοτικού συμβουλίου , λύνεται πλέον και ο γρίφος για τον έλεγχο της διοίκησης των Λουτρών  Πόζαρ.  Ο  νεοεκλεγείς δήμαρχος όπως όλα δείχνουν εξασφάλισε  τον απαιτούμενο αριθμό ψήφων για τον έλεγχό τους. Πρόεδρος τουλάχιστον την πρώτη χρονιά θα είναι ο ίδιος και μετά «Βλέποντας και κάνοντας» . Το θέμα βέβαια είναι να το ξεπεράσει και επικοινωνιακά , διότι αυτή η απόφαση μάλλον δεν θα είναι και η πλέον καλοδεχούμενη από την κοινή γνώμη. Και επικοινωνιακά μέχρι σήμερα απέδειξε ότι  βρίσκεται ακόμα στα σπάργανα..
Η συνεργασία με τον συνδυασμό του Νίκου Παρούτογλου  έχει οριστικοποιηθεί , αφού   ο συνδυασμός του Ν. Παρούτογλου πήρε  τα πόστα που ζητούσε . Θεωρείται βέβαιη  η προσχώρηση ενός συμβούλου από την παράταξη του Δ. Μπίνου, , ενώ περιμένουν με αγωνία  και άλλοι στην σειρά , όπως χαρακτηριστικά φέρεται να λέει στενός συνεργάτης του Χ. Μπάτση.
Βέβαιη θεωρείται και η προσχώρηση   συμβούλου από Τον συνδυασμό του Σακη Χατζηδημητρίου.
Για την  στροφή προς τον συνδυασμό του Χ. Μπάτση  , συμβούλων  του Δ. Μπίνου  φέρονται  να έπαιξαν  καταλυτικό ρόλο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στον νομό , που επιθυμούν να σβήσουν δια παντός τον Δημήτρη Μπίνο από τον πολιτικό χάρτη για να μην τον βρουν μπροστά τους ως υποψήφιο βουλευτή. Μάλιστα οι ίδιοι βουλευτές φέρονται να συνέβαλλαν καθοριστικά ώστε να μην μπει στον β΄γύρο των  δημοτικών  εκλογών ο Δημήτρης Μπίνος
Το πρώτο  ¨Τεστ¨ για την επιβεβαίωση όλων αυτών και την αποτελεσματικότητα  των ισορροπιών αναμένεται με την εκλογή  διαφόρων προεδρείων  την Κυριακή

3 σχόλια:

  1. ΜΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΤΣΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΟΜΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλαξε πλευρό και σκεπασου θα κρυώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)