Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Είναι πλέον μια ευχάριστη ατμόσφαιρα



Όλοι ( οι του Χ, Μπάτση)  εναντίον του 

Δ. Μπίνου  και αυτός εναντίον όλων


Δεν άφησε  αναπάντητες ο τέως Δήμαρχος Αλμωπίας  Δ.Μπίνος τις κατηγορίες περί ολιγωρίας του για την καθυστέρηση έργων αποκατάστασης  τοιχίου  αντιστήριξης στο Θεοδωράκι που είχε πέσει από βροχοπτώσεις, που του επέρριπτε με ανακοίνωσή της η σημερινή δημοτική αρχή. Στο «γαϊτανάκι¨ της επίρριψης ευθυνών μπήκαν και άλλοι μέσω διαδικτύου , με αποτέλεσμα ο μέχρι πρότινος δήμαρχος  να μην αφήσει την ευκαιρία  να πάει χαμένη από ατυχή  σημεία του Δελτίου Τύπου που μάλλον ήταν αχρείαστα. Δεν απαντά όμως στον Δήμο , αλλά στον πρώην στενό του συνεργάτη Γιάννη Κετικίδη , χωρίς μάλιστα να αναφέρει την ιδιότητά του.
Ο Γιάννης Κετικιδης με αφορμή το ξεκίνημα των εργασιών, έγραψε στο Facebook μεταξύ άλλων τα εξής: «Ξεπεράσαμε όλες τις αγκυλώσεις και τις κωλυσιεργίες αφού η εν λόγω παρέμβαση είχε παρατηθεί στο έλεος της το προηγούμενο διάστημα. Χωρίς κούφιες υποσχέσεις και άνευ ουσίας δημοσιεύσεις, αλλά με αίσθημα ευθύνης είμαστε εδώ για να λύσουμε τα προβλήματα». Με αυτόν τον τρόπο, απέδωσε ευθύνες στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Δημήτρη Μπινου ο οποίος κατηγόρησε τον Γιάννη Κετικιδη πως δεν λέει την αλήθεια θυμίζοντάς του ότι για τις όποιες αγκυλώσεις έχει και ο ίδιος ευθύνες καθώς ήταν 2,5 χρόνια Αντιδήμαρχος στην Τεχνική Υπηρεσία.

Την υπεράσπιση του κ. Κετικίδη ανέλαβε η  φερόμενη  υποψήφια για τη θέση της Γενικής Γραμματέως του Δήμου Μελίτα Χισκάκη που παρενέβη με δικά της σχόλια.












7 σχόλια:

  1. Πέτρο σε παρακαλώ, δημοσίευσε και τις δικές μου απαντήσεις στις αηθεις κατηγορίες του κ Μπινου. Άλλωστε, όπως καταλαβαίνεις εγώ δεν έχω να χάσω κάποιο δίμηνο ή κάποια ανάθεση στα Λουτρά. Πραγματικά φιλικά, Μελίτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά που λέει η ίδια στο fb την εκθέτουν ακόμη περισσότερο. Από τη μια η παραδοχή της διοργάνωσης της φιέστας γάμου της κολλητής της στο χώρο του Δημαρχείου, κι απ' την άλλη το γεγονός ότι πήρε ρεύμα για τη φωταγώγηση της εκδήλωσης από το ρολόϊ του Δήμου Αλμωπίας (και κυνικά το παραδέχεται κοστολογόντας το μάλιστα στα 3,5 ευρω!!!).
    Ερωτήσεις: Χρησιμοποίησε τους υπαλλήλους του Δήμου και το καλαθοφόρο όχημα, για να στήσει τους προβολείς για τη φωταγώγηση της εκδήλωσης του γάμου της κολλητής της στον τοίχο του μουσείου φυσικής ιστορίας; Πήρε ρεύμα για την εκδήλωση απο ρολόϊ που πληρώνει ο Δήμος (ναι, αυτό το παραδέχτηκε); Μετά την εκδήλωση χρησιμοποίησε και πάλι τους εργαζόμενους του εργοταξίου για να αποξυλώσει τους προβολείς;
    Η ίδια λέει πως με το καλαθοφόρο επιδιόρθωσε τη σκεπή. Χρησιμοποίησε λέει τους υπαλλήλους του Δήμου και δεν έκανε απευθείας ανάθεση!!! Ερωτήσεις και πάλι: Με ποια ιδιότητα διέταξε τους υπαλλήλους του Δήμου; Ιδιώτης είναι ακόμη. Πως θα μπορούσε να κάνει απευθείας ανάθεση; Της έχει δώσει κάποιος αυτήν την εξουσία και την επικαλείται; Ακόμη δεν είναι γενική γραμματέας. Την ημέρα του γάμου δεν ξέρω αν είχε βγει καν η προκύρηξη με την οποία ο Δήμαρχος αναζητά γενικο γραμματέα. Αλλά ακόμη κι αν ήταν γενική γραμματέας. Από πότε εμπίπτει στις αρμοδιότητες του γενικου γραμματέα η επισκευη της σκεπής; Ή οι απευθείας αναθέσεις; Επισκευάστηκε όντως η σκεπή; Ή βάζοντας τους προβολείς για το γάμο "επισκεύασαν" και τη σκεπή; Τι δουλειά είχε τέλος πάντων με τη σκεπή; Αν συνέβαινε ένα εργατικό ατύχημα κατά τη διάρκεια των εργασιών που έγιναν με εντολή της, πως θα αποδείκνυε ο εργαζόμενος οτι ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία προκειμένου να αποζημειωθεί και να ζήσει την οικογένειά του; Από ποιον έλαβε την εντολή; Από μια πολίτη;
    Αν όλο αυτό το περιστατικό δε συνιστά κατάφορη κατάχρηση "εξουσίας", τότε τι είναι; Και σκεφτείτε ότι καταχράτε την εξουσία από τώρα που θεσμικά είναι ιδιώτης. Τι θα γίνει μετά;;;
    Σε έναν άλλο κόσμο, όχι εδώ που τα ανεχόμαστε όλα, η δημοσιοποίηση ενός τέτοιου περιστατικού, θα οδηγούσε στην άμεση απόριψη μιας τέτοιας υποψηφιότητας από το θεσμικό ρόλο που διεκδικεί. Ακόμη κι αν έγινε από απειρία. Ακόμη κι αν ήταν λάθος. Ακόμη κι αν ζητούσε συγνώμη που σκανδάλισε. Εδώ, κυνικά λέει "το πολυ-πολύ να σας χρωστάω 3,5 ευρώ για το ρεύμα". Εδώ εμείς έχουμε δρόμο ακόμη!!!
    Γιατί; Γιατί στη χώρα όπου όλα γίνονται...θα γίνει τελικά γενική γραμματέας. Και ο θεός να βάλει το χέρι του για το τι θα δούμε παρακάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η φερομενη ως ΓΓ έχει κατάλαβε τι ζωα είμαστε και φέρεται ανάλογα
    Εδώ διατάζει χωρις να ειναι τίποτα ακόμη
    Αίσχος απλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 4:28 ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ. ΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ. ΚΥΡΙΑ ΜΕΛΙΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ. ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΣΑΣ ΛΟΓΟΔΩΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΕΑΤΡΟ - ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ - ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ 4 ΧΡΟΝΩΝ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΕΣ.
    ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΟΙΓΟΡΟΤΝΤΑΙ ΜΕ ΥΠΟΩΉΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΤΗΚΑ . ΤΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ , ΤΙ ΝΑ ΣΤΜΠΕΡΑΙΝΩ, ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αρχή άνδρα δείκνυσι. Η άσκηση της εξουσίας αποκαλύπτει τον πραγματικό χαρακτήρα ενός ανθρώπου, την ψυχή, τα αισθήματα και τις ιδέες του. Η κυρία Μελίτα μας απογοήτευσε όλους. Με τις απαντήσεις της και τη δημοσίευση όλης της στιχομυθίας αποκάλυψε όλη την έπαρση, τον ρεβανσισμό, τον λαϊκισμό, την εύκολη και ανέξοδη λασπολογία. Γιατί το να κατηγορεί τον Μπίνο για απευθείας αναθέσεις και γενικά για θέματα διαφθοράς, είναι τουλάχιστον αστείο. Άραγε ο κ. Μπάτσης συμφωνεί; Βγαίνει πρώτη και κάνει ένα κουτσομπολίστικο και πικρόχολο σχόλιο για τον κ. Μπίνο που βρισκότανε στα Σκόπια και έκανε μια αδιάφορη πολιτικά ανάρτηση αναφερόμενος στους φίλους του. Όταν αυτός θυμωμένος της απαντά θέτοντας όμως ένα εξόχως πολιτικό γεγονός, εκείνη αιφνιδιασμένη και πολιτικά ανώριμη, απαντά με έναν οχετό αλαζονείας, λάσπης και έπαρσης. Φαίνεται πως όποιος διατυμπανίζει την ποιοτική διαφορά του από τους άλλους δεν έχει κατά ανάγκη ...ποιότητα! Κρίμα. Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΗ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΝΤΗΣ ΝΑ ΓΙΝΗ , ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΤΟΥ ΚΑΝ ΤΥΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΤΡΙΜΗΝΑ ,ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΙ.............ΑΠΟΛΑΒΕΣ....ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΔΕΙ ΤΙ ΕΠΑΡΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Κ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΝ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΜΜΙΣΘΗ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΛΥ ΛΙΓΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ......ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ 10 ΒΙΟΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)