Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019

Ο ανασχεδιασμός του προγράμματος της ΕΡΤ...

Δύο γνώστες της τηλεοπτικής παραγωγής και της αγοράς αναλαμβάνουν τον προγραμματισμό της κρατικής τηλεόρασης. Με απόφαση του ΔΣ, στην Επιτροπή Προγράμματος και Ενημερωτικών Εκπομπών, η...

οποία θα εξετάζει και θα προτείνει στη διοίκηση νέες παραγωγές, τοποθετήθηκαν ο Νίνο Ελματζιόγλου, μέλος του ΔΣ της εταιρείας, και ο Γιώργος Σιούλας, διευθυντής προγράμματος. 

Τα άλλα μέλη της Επιτροπής είναι ο Φώτης Καφαράκης, η Λίνα Παπαδάκη, σύμβουλος του προέδρου Κωνσταντίνου Ζούλα, η Κέλλυ Αλχανάτη, σύμβουλος προγράμματος, η Αθηνά Βάρσου και η Αλίκη Θαλασσοχώρη.

Η Επιτροπή αυτή θα αξιολογεί και τα οικονομικά στοιχεία των προγραμμάτων που θα εισηγείται για εσωτερικές, εξωτερικές ή μεικτές παραγωγές της ΕΡΤ. 

Την ίδια ώρα, ως ειδική σύμβουλος ανέβηκε στο Ραδιομέγαρο η Ραχήλ Αλχανάτ, μετακλητή υπάλληλος με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας, η οποία θα υπάγεται στην εντεταλμένη σύμβολου τηλεοπτικού προγράμματος Χρύσα Μασούρου, με ειδικότερο αντικείμενο την παροχή συμβουλών σχετικά με τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την υλοποίηση παιδικών και ψυχαγωγικών προγραμμάτων. 

Επιπλέον, θα συμμετέχει στη δημιουργία προτάσεων στρατηγικής για τη φυσιογνωμία και τις ζώνες προγραμμάτων των καναλιών της ΕΡΤ...

typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

7-21