Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Σύλλογος Πολυτέκνων Αλμωπίας «7 Μακκαβαίοι Αδελφοί»


Ανακοίνωση

Ο σύλλογος πολυτέκνων Αλμωπίας «7 Μακκαβαίοι Αδελφοί» γνωστοποιεί στα μέλη του την εκ νέου δυνατότητα υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα παροχής χρηματικού βοηθήματος σε 1.000 πολύτεκνες αγρότισσες μητέρες από τον λογαριασμό Αγροτικής Εστίας του ΟΠΕΚΑ, έτους 2019.

Η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων από τις ενδιαφερόμενες γίνεται μέσω των ΚΕΠ όλης της χώρας και θα έχει διάρκεια από 20/11/2019 έως και 2/12/2019.
Επισημαίνεται ότι, η δυνατότητα της εκ νέου υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής για το εν λόγω πρόγραμμα δόθηκε με απόφαση της Διοίκησης του ΟΠΕΚΑ δεδομένου ότι υπήρξαν πολλές περιπτώσεις ενδιαφερομένων μεταξύ των οποίων και ο σύλλογος μας που είχε επικοινωνία τηλεφωνικά με τη διοίκηση του ΟΠΕΚΑ, αλλά και με επιστολή μας προς τον αρμόδιο υπουργό εργασίας και κοινωνικής ασφάλισης κ. Βρούτση, ώστε να επιληφθεί του θέματος και να προχωρήσει σε εκ νέου ανακοίνωση συμμετοχής στο εν λόγω πρόγραμμα για όσες μητέρες αδίκως δεν πληροφορήθηκαν και δε συμπεριλήφθηκαν στο πρόγραμμα με αποτέλεσμα να απολέσουν το χρηματικό αυτό βοήθημα.
Γι’ αυτό η δυνατότητα της εκ νέου υποβολής αιτήσεων αφορά αποκλειστικά όσους δικαιούχους, δεν υπέβαλλαν αίτηση και δεν έλαβαν την εν λόγω παροχή.
Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ www.opeka.gr. Επίσης, μπορούν να επικοινωνήσουν με τα ΚΕΠ Αριδαίας στο τηλέφωνο 2384028036.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος
Κοντάκος Νικόλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)