Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Δηλητηριάζουν με ρατσισμό τη Βόρεια Ελλάδα...


Εκτός ελέγχου τείνει να βγει στη Βόρεια Ελλάδα, και ειδικά στην Κεντρική Μακεδονία, η κατάσταση με τις επιχειρούμενες μεταφορές προσφύγων και μεταναστών, με ακροδεξιούς στους δρόμους να εμποδίζουν λεωφορεία και...
κυρίως την ακροδεξιά αντιμεταναστευτική λογική να επικρατεί δηλητηριάζοντας τις τοπικές κοινωνίες με ρατσιστικά προτάγματα.

Η κυβέρνηση και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είναι εξαφανισμένες, ενώ οι δήμαρχοι δείχνουν απρόθυμοι ή αδύναμοι να αντιπαρατεθούν στους ακροδεξιούς των περιοχών τους, συρόμενοι πίσω από τη ρητορική μίσους για τους «εισβολείς».

Θλιβερά και άκρως επικίνδυνα όσα έγιναν στα Γιαννιτσά Πέλλας –σε συνέχεια των επιθετικών αντιδράσεων στη Σκύδρα–, ενώ νέα μπλόκα είχαμε στον νομό Σερρών με πρωτοστατούντες «νεομακεδονομάχους» που διατηρούν ομάδες στο fb.

Με το κλίμα να τείνει να γίνει εκρηκτικό για πρώτη φορά είχαμε αντίδραση και από τον Δήμο Κιλκίς –που έχει επιδείξει εξαιρετική συμπεριφορά από τον καιρό της Ειδομένης–, ενώ τα «απόνερα» έφτασαν και μέσα στη Θεσσαλονίκη, ειδικότερα στον Δήμο Καλαμαριάς, όπου χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση περίπου 100 ακροδεξιών έξω από το κλειστό και εγκαταλελειμμένο νοσοκομείο «Παναγία» καθώς υπήρχε η πληροφορία –που διαψευδόταν επισήμως– ότι θα μεταφέρονταν σε αυτό πρόσφυγες και μετανάστες. Το πρωταρχικό ερώτημα που τίθεται είναι πώς και από ποιον ενημερώνονται οι ακροδεξιοί, που φαίνεται να γνωρίζουν με ακρίβεια τα δρομολόγια των λεωφορείων παρότι δεν έχει προηγηθεί καμιά επίσημη ενημέρωση...

efsyn.gr

5 σχόλια:

  1. Τα υπολείμματα της ναζιστικής συμμορίας κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατηθούν στη ζωή. Μαζί τους και κάθε λογής..."καρύδι".
    Όσο για τα ζώα της νουδου που επένδυσαν στη διασπορά μίσους με αντάλλαγμα το σκαλπ του σύριζα, τώρα ας τον πιούνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα υπολείμματα του αριστερού φασισμού που έχει στον λαιμό του εκατομμύρια θανάτους δεν μπορεί να μιλάει για φασισμό,να μην ξεχνάμε ότι η νουδου εχει συνάψει συνεργασία με το κκε

      Διαγραφή
  2. πρωταγωνιστές οι έλληνες προσφυγικής καταγωγής.Πόντιοι κυρίως.Αυτοί κυριαρχούν.Περίεργα τα αίτια.Προφανώς κάτι περίεργο μπορεί να συμβαίνει με την αληθινή καταγωγή αυτών των ανθρώπων που πολύ ετσιθελικά προσκολώνται στο Ελληνικό φύλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλάς για φύλλα εσύ ο αριστερός; μήπως είσαι φασιστας και νεοναζί κατά βάθος;

      Διαγραφή
  3. Λαθρομετανάστες λέγονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)