Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Με βροχή και απουσία της αντιπολίτευσης γιόρτασε η Αριδαία την επέτειο της απελευθέρωσής της


Με βροχή            γιόρτασε η  Αριδαία την Επέτειο την Απελευθέρωσή της.
Αρχικά τελέστηκε Θεία Λειτοργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Ιωαννικίου και Νικάνδρου

Ακολούθησε δοξολογία και κατάθεση στεφάνων  στο ηρώο πεσόντων.Ακολούθησε η παρέλαση από μαθητές και μαθήτριες , αντιπροσωπευτικά τμήματα από τα χωριά όπως και πολιτιστικοί σύλλογοι καθώς και αντιπροσωπευτικό τμήμα  του στρατού . Η παρέλαση έγινε παρουσία των προσκεκλημένων επισήμων . Εντύπωση προκάλεσε η παρουσία μόνο της παράταξης του Δημάρχου στους επίσημους . Σύμβουλοι που ρωτήθηκαν για την απουσία τους δήλωσαν ότι δεν προσκλήθηκαν από κανέναν , ενώ παρακολούθησαν την παρέλαση πολλοί από αυτούς με τον κόσμο.









11 σχόλια:

  1. OI AΡΧΟΝΤΕΣ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ. ΑΥΤΟΙ ΣΤΗ ΕΞΕΔΡΑ ΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΜΠΛΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ναι! Εκείνοι που σαλαγάει ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού!
      Αχααααααααααααααααααααααααααααααααααα

      Διαγραφή
  2. Οι πρόγονοι της αντιπολίτευσης δεν απελευθερώθηκαν πότε το δείχνουν συνεχώς με τα λόγια κ τα έργα τους. Στο μυαλό παραμένουν πολιορκημένοι από εγωισμό και μίσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλειπαν από τους επίσημους, όχι από την παρέλαση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελιπαν απλό πσντου σκομα και από τα σαιντ λες να ηρεμησουμε?

      Διαγραφή
  4. ΠΑΡΑΜΈΝΕΙ ΔΎΣΚΟΛΟ ΝΑ ΧΟΝΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΕΊΣΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΌΓΟ ΤΟΥ ΤΟ ΗΡΩΙΚΌ ΓΑΡΈΦΗ. ΜΆΛΛΟΝ ΠΈΘΑΝΑΝ ΟΙ ΉΡΩΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΆΧΟΙ ΑΠΌ ΤΟ ΓΑΡΈΦΗ.
    ΠΟΝΆΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΔΕΊΧΝΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΊΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστή παρατήρηση. Ήρωες είναι τα παιδιά που αντιπροσώπευαν τον σύλλογο του Γαρεφειου. Για άλλη μια φορά ο κ. Γεωργίου μας έδειξε τον πραγματικό του εαυτό. Χρόνια πολλά και ελεύθερα.

      Διαγραφή
  5. Στο μπλε μπαλκόνι,αυτός με το μούσι φαν του σταμενιτης,τώρα γλειφτρωνι του Τζαμζη ενω ηταν υβριστής του, αλλά και ορισμένοι στο μπλε μπαλκόνι, τσογλοναρια του σταμενιτης,υποστηρικτές στις εκλογές του μπινου,τώρα του Μπατση γλυφτρωνια μαζι με το αφεντικό τους αρχιτσογλανο το παίζουν εξουσία της Πέλλας και υποστηρικτές ( υποκριτες) του Μπατση. Αν είναι δυνατόν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)