Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΣΕΡΙ ΤΗΣ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΙΚΑΡΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ



Τα κορίτσια του Ίκαρου ταξίδεψαν την Κυριακή στην Κατερίνη, προκειμένου να αντιμετωπίσουν στα πλαίσια του πρωταθλήματος βόλεϊ της Β Εθνικής, την ομάδα του Πιερικού. 

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι αντί να είναι πρωταγωνιστές οι αθλήτριες των δυο ομάδων, οι διαιτητές της αναμέτρησης προσπάθησαν με τα λανθασμένα σφυρίγματα και τις παραλήψεις τους να γίνουν αυτοί οι πρωταγωνιστές. Τελικά είναι προτιμότερο οι ομάδες να επιζητούν αξιολογημένους διαιτητές, με επιπρόσθετο οικονομικό κόστος, προκειμένου  να αντιμετωπίσουν τέτοιες διαιτησίες. 
Όσο αναφορά την αγωνιστική εικόνα του παιχνιδιού οι δύο ομάδες προσπάθησαν  και τα κατάφεραν να παίξουν ένα αξιοζήλευτο αγώνα βόλεϊ με πολλές και όμορφες φάσεις. Από την μία  η νεανική και πολύ αγωνιστική ομάδα του Πιερικού και από την άλλη η έμπειρη ομάδα του Ίκαρου. Αξίζουν συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την αγωνιστική τους εικόνα και τη διάθεση να παίξουν και να προσφέρουν θέαμα στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο ΔΑΚ Κατερίνης. Τελικός νικητής αναδείχτηκε η ομάδα του Ίκαρου Έδεσσας με 0-3 σετ (23-25, 18-25, 12-25).  


    Η σύνθεση της ομάδας γυναικών  του Ίκαρου Έδεσσας(Ρέτζιου Ευτυχία) : Θεοδώρου Αφροδίτη, Χρήστου Νίκη, Παπαδοπούλου Φωτεινή, Μαλελή Δήμητρα, Πορτοκαλίδου Σοφία, Ρέτζιου Άννα, Καλέιτση Ευαγγελία,  Μποζίνη Αθηνά, Καρτσαμάρη Ραφαέλα, Σταυρίδου Αικατερίνη, Τοτίδου Αικατερίνη.

Αλώβητη πέρασε από τα Γιαννιτσά η ομάδα κορασίδων
Οι κορασίδες του Ίκαρου Έδεσσας επικράτησαν μέσα στην έδρα του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών με 0-3 σετ(19-25,18-25 και 17-25).
Οι φίλαθλοι που παραβρέθηκαν στο ΔΑΚ Γιαννιτσών παρακολούθησαν μια πολύ όμορφη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πολύ καλές και δυνατές ομάδες. Το παιχνίδι το κέρδισε η ομάδα που το ήθελε περισσότερο και αυτή ήταν η ομάδα της Έδεσσας και αυτό γιατί με αυτή την νίκη, παρέμεινε πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα, δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, διατηρώντας την διαφορά των δυο βαθμών από τον Ποσειδώνα Βέροιας.
Η σύνθεση της ομάδας του Ίκαρου Έδεσσας (Ρέτζιου Ευτυχία)  : Ρέτζιου Αν.,  Βιτουλαδίτου Χρ.,  Βιτουλαδίτου Φωτ., Καλέιτση Ευαγ., Μποζίνη Αθ., Καρτσαμάρη Ραφ., Παπαγιάννη Ανδ., Σταυρίδου Αικ., Τοτίδου Αικ., Μάινου Σοφ., Αναγνωστοπούλου Χαρ., Κυβελίδου Αθ., Μάινου Ελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)